Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Katar bliži talibanima nego Zapadu: Mnoge su zvijezde bojkotirale SP i ne žele nikakvu vezu s njima

28.11.2022. u 17:04

Mnoge svjetske zvijezde bojkotirale su odlazak na Svjetsko prvenstvo i ne žele nikakvu vezu s njim

Komentara 19

DJ
Dodaj Juri
17:23 28.11.2022.

Najveci hulje nisu oni koji su ostali doma i kritiziraju, vec oni koji su otisli tamo i licemjerno kritiziraju sve sto nije zapadnjacko. FUJ!

TO
ToVuS
17:31 28.11.2022.

Volimo Hrvatsku volimo gledat nogomet..neka pati koga smeta..neka zapad prekine sve financijske veze sa Katrom ako im nešto smeta..ovo je sve lgbt propaganda.

SV
sven222
17:40 28.11.2022.

Ovaj"novinar" već tjednima piše i pljuje na Katar a znamo iz kojeg razloga..zanimljivo da ne piše protiv Saudijske koja već godinama ub.ja i izgladnjuje stanovništvo Jemena!!! I te zvijezde iz mode i sličnog koji bojkotiraju prvenstvo su većinom orijentacije kojaa je zakonom zabranjena u dotičnoj državi!!! a i što će oni tamo kad se igra nogomet a manekenke će već negdje usput pokupiti nogometaše!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije