Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveća knjiga
Povratak na članak

Katalog za Guinnessa: Neodoljiva Hrvatska u knjizi od 1,3x1,65 metra

Divovskom knjigom svijetu se želi ispričati najbolje i najljepše iz hrvatske povijesti i sadašnjosti, te sve o znanjima te potencijalima njezinih ljudi, a cilj je i promovirati modernu Hrvatsku kao turističko odredište

Komentari 4

IC
Inspector Clouseau
18:51 02.12.2012.

Kad pročitam ovakav članak pomislim da ima nade za ovu zemlju. Ugodno sam iznenađen! Super ideja, sve zvuči vrlo zanimljivo. Taj bi katalog mogao postići odličan efekt za promidžbu Hrvatske u inozemstvu. U kombinaciji s drugim oblicima promocije to bii mogao biti pun pogodak. Čestitke na ideji! Nema do hrvatske pameti, još kad bi se državne strukture uključile povjerovao bi da nam se osmjehuje pozitivna budućnost.

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
17:08 02.12.2012.

Nije istina da je Guinessova knjiga rekorda najprodavanija knjiga svih vremena, Biblija je najprodavanija knjiga svih vremena i nikad ju nitko neće uspjeti prestići! Gdje se može nabaviti ovaj katalog u velikom formatu?

VL
EU
eugenie
10:11 03.12.2012.

TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo ju treba očuvati a ne masovno izlagati svakakvim jeftinim posjetiocima. Jedna od najljepših regija u svijetu. Samo Saharun i Loišće...Plitvice... Dubrovnik... svi otoci... Slavonija... Kotar...just fab!!!!¨!

VL
Avatar drug tito
drug tito
17:47 02.12.2012.

Ovo je odlična ideja! To bi moglo biti vrlo zanimljivo na turističkim sajmovima. Već vidim Japance kako se sumanuto fotkaju pored kataloga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.