Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Karzai pozvao talibane i ostale protivnike na prazničko pomirenje

Još jednom pozivam našu braću, talibane, pobunjeničku grupu Hezb-e-Islami i sve ostale koji su daleko od zemlje i koji su uzeli oružje u ruke protiv svoje zemlje da se vrate zbog stabilnosti i prosperiteta - poručio je Karzai ispred predsjedničke palače u Kabulu.

Komentari 4

OB
-obrisani-
14:35 27.11.2009.

Hamid Karzai...je legalizirao silovanje u braku..a sad poziva na pomirenje... Najbolja opcija je naoružati već tradicionalno maskirane žene i u nekoliko godina svi siledžije i manijaci i talibani će se zabavljati u drugoj dimenziji...... A žene će po Afganistanu hodatiati u mini suknjama...sa coltovima u čizmicama... Dakle do općeg pomirenja može se dovesti radikalnim promjenama u društvu a žene bi mogle odigrati ključnu ulogu... Idealno su odjevene, ovako maskirane za prijenos svih vrsta oružja a tek trenutak iznenađenja.... Obuka žena u rukovanju naoružanjem bi trebala biti priritetna zadaća američke vojske ...dobro ne moraju biti muškarci u timu za obuku ...neka budu žena tako da vjerska policija nema mjesta za napad............

VL
Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
14:50 27.11.2009.

američki sluga... ne bi mu bio u koži, njegova budućnost ne vrijedi pet para...

VL
OB
-obrisani-
16:57 27.11.2009.

Tajna: Ti se izgleda na vecernjaku vise bavis problemima svijeta pa ne citas vijesti iz zemlje ili tebe to ne interesuje.. U Hrvatskoj (pisu iste novine) se svakih 15 minuta fizički zlostavlja po jedna žena a izložene su raznim oblicima fizičkog, seksualnog, psihološkog i ekonomskog zlostavljanja što dovoljno govori o duboko ukorijenjenom problemu drustva u Hr a nasilnici su osobe svih profesija i socijalnih struktura, od intelektualaca, radnika do dobro situiranih građana i političare.. Vecernjak pise jos da vam cak djeca u trecem razredu kupuju limene pive u konzervi kao da je cokolada e sad zamisli kakva ce to tek generacija pijandura da postane koji ce da lome kosti svojim zenama...

VL
CE
cericzel
18:18 27.11.2009.

Karzai si je dobar cilj postavio, no svima je jasno da je to nemoguća misija. Talibani su stvorovi s kojima pregovora nema, a kamo li pomirenja. Talibane treba tretirati upravo onako kako i oni tretiraju one koji su \"izdajnici roda svoga\". I, da se nadovežem na g.babylona; točno je da se dotična bavi problemima svijeta, no, ako ćemo precizirati, ista ostavlja komentare isključivo vezane za tematiku muslimana- a o kojima često vrlo šporke riči govori...(!). Nadalje, dežurna (danonoćno) komentatorica ne obraća pažnju na žene u hrvatskoj, jer iste naziva hanumama, i to ničim izazvana, što pokazuje njen stav prema našim damama (razumljiva reakcija;ljepše su, mlađe su, nisu same), kao i kulturu ponašanja osobe koja se poziva na \"vjeru, ljubav i praštanje\".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.