Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAČKA ZVIJEZDA

Ovaj hrvatski grad propada već desetljećima, ali ne može poput Venecije živjeti od svog propadanja

09.03.2024.
u 22:18

Zvjezdani Karlovac proširio se na četvrti Baniju, Rakovac, Gazu, Dubovac, Luščić, Drežnik, Gabrik i Novi centar pa je njegov identitet prestao biti isključivo taj tlocrtni heksagram. Karlovac propada već desetljećima, ali ne može poput Venecije živjeti od svog propadanja. Sada se pokušava spasiti aglomeracijom, ali ga i dalje vidno poražava depopulacija

Ključne riječi

Komentara 11

V0
Vlaskoulicanec4.0
15:53 10.03.2024.

A Venecija propada? Evo, ja navršavam 61. i od kada sam bio klinac slušam kako Venecija tek kaj nije potonula...

Avatar Make my day
Make my day
00:10 10.03.2024.

Odličan naslov, sjedni 5.

NE
NervozniPoštar
23:12 09.03.2024.

Ne znam što se tamo dogodilo, nisam mogao vjerovati kako izgleda strogi centar. Kao da je rat jučer završio, doslovno ledine i ruševine. Nikome ne cvatu ruže, ali slični gradovi su se dosta ušminkali u zadnje vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije