Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJA NA KRAĐU

Karlovačka policija objavila slike muškarca: Prepoznajete li ga?

Foto: PU karlovačka
1/5
14.07.2021.
u 12:25

- Pozivamo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste Policijsku postaju Karlovac ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese karlovacka@policija.hr - navodi policija.

Policijska uprava Karlovačka objavila je slike muškarca za kojim tragaju i pozvali su građane da im jave informacije o njemu ukoliko ih imaju. 

Navode kako tragaju za njim zbog sumnje počinjenje kaznenog djela krađe na području Karlovca u lipnju ove godine, te su istaknuli kako pretpostavljaju kako raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu

- Pozivamo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste Policijsku postaju Karlovac ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese karlovacka@policija.hr - navodi policija. 

Pogledajte video: Tigar na trajektu za Hvar! Jadrolinija: Nismo znali, nismo dužni pregledavati prikolicu

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
13:10 14.07.2021.

Ovako, s maskom, Balašević 🤔

Avatar abakus
abakus
13:14 14.07.2021.

Baš me briga... Dapače: Plješćem čovjeku. Ako vlasti u sprezi s medijima mogu nama prijetiti nekim cjepivom i tražiti da ono bude obvezno i da se ljudima daje silom, onda svi zakoni padaju u vodu i SVE je dopušteno. Ulazimo u zonu bezakonja i zakona više nema. Da pomognemo policiji? Kojoj? Onoj koja će danas sutra loviti ljude koji se nisu cijepili i bacati ih na pod da im silom ubrizga tko zna što?!? Nema šanse! Ili da pomažemo vlasnicima trgovina koji ljudima koji se nisu cijepili neće dopustiti ulazak unutra? Ma dajte, najte... Samo uzmite što vam treba ljudi, od okupatora se imate pravo braniti i nanositi mu svu moguću štetu. Neka nauče što znači ukinuti ljudska prava i zakone. Vi ih ukidate - a mi ćemo si ih SAMI UZETI!

DU
Deleted user
13:20 14.07.2021.

Meni liči na Hanibal Lectora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije