Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TESTIRANJE U SPLITU
Povratak na članak

Karin: Imamo ogroman pritisak, djelatnici ne mogu raditi 24 sata

Za studente zdravstvenih studija organiziran je poseban termin za testiranje. Drugi studenti će se, bude li potrebno, testirati na punktovima kao i svi drugi građani

Komentari 5

NA
Nadalinaaa
20:50 15.11.2021.

Po kojem ZAKONU RH se MORAM testirati i/ili cijepiti, a da ne bih izgubila svoja osnovna ljudska prava i pravo na rad?

VL
DU
Deleted user
20:21 15.11.2021.

Rješenje je sasvim logično srušite sustav i nestat će sva ograničenja i stožer

VL
HE
Helios
20:19 15.11.2021.

Ljudi s doktoratom najviše oklijevaju kada je u pitanju dobivanje cjepiva protiv Covida-19, prema radu istraživača sa Sveučilišta Carnegie Mellon i Sveučilišta u Pittsburghu. Istraživači su anketirali nešto više od pet milijuna odraslih u SAD-u u online anketi, a 10.000 ih je izvijestilo da su obrazovani do razine doktora znanosti.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
11:04 18.11.2021.

Krenulo se u mjere grlom u jagode. Propišeš mjere, ne omogućiš provedbu. Bi se reklo ni manje probleme nismo riješili.

VL
ZM
zmaček
07:02 16.11.2021.

A ne buniš se na nerazumno i neracionalno trošenje resursa. Plaćate ljudima testiranje da ih može zaraziti cijepljeni jer eto morate potrošiti preostale doze cjepiva bez učinka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.