Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Vinkovcima

Karamarko: Milinovićeve optužbe ne zavrijeđuju komentar

karamarko  (1)
Davor Javorović/PIXSELL
06.05.2012.
u 19:55

Veseli ga što se obitelj Tuđman vratila u politiku bez obzira što je javno poduprla protukandidata Milana Kujundžića

VINKOVCI - Nakon što je večeras u Vinkovcima izaslanicima HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije koji su prije nekoliko dana objavili kako podupiru njegovu kandidaturu, službeno predstavio svoju kandidaturu za predsjednika stranke, Tomislav Karamarko nije želio komentirati optužbe koje je na njegov račun ovih dana, a i danas, izrekao Darko Milinović, također kandidat za vođu stranke.

- Konstrukcije Milinovića ne zavrijeđuju komentar. Vodim pozitivnu kamapanju i ne želim se baviti njime, ali valja podsjetiti da je borba protiv korupcije počela kada sam postao ministar unutrašnjih poslova. Imam viziju kako bi stranka trebala funkcionirati i o tome sam maloprije govorio izaslanicima HDZ-a, ali kada nemate tu viziju već samo frustracije ne preostaje vam ništa drugo nego napadati druge. Zato ću odšutiti njegove izjave - rekao je Karamarko dodajući kako ga veseli što se obitelj Tuđman vratila u politiku bez obzira što je javno poduprla protukandidata Milana Kujundžića. Karamarko kaže kako je naviknut na neutemeljene optužbe pa je tako na jednom blogu optužen za krijumčarenje plutonija za al-Qaidu i da je organizator najkrvavijih ubojstava u regiji.

Ključne riječi

Komentara 82

DR
Drivo
21:23 06.05.2012.

Zasluzuje li komentar i istraga koja se vrsi u vezi poslovanja tvrtke Soboli i drzavnih tvrtki u vrijeme kad je Karamarko bio ministrom?

OB
-obrisani-
21:48 06.05.2012.

Ja mu ne mogu oprostiti ono sramotno i nicim opravdano \"spektakularno\" uhicenje druga Boljkovca.

KK
Kokosija.kuga
18:36 07.05.2012.

Za dežurne pljuvače evo nekoliko činjenica: karamarko nije napustio tuđmana jer je do njegove smrti bio u hrvatskoj politici. Pašalić ga je 98 degradirao jer je istraživao kutlu i pašalića. 2000. Otišao iz policije . Sa mesićem se razišao 2002 dajući treću ostavku ( za prve dvije ga je račan odgovorio). Transkripte je poa dala bajiću a bajić mesić i sanader hagu. Soboli nema nijednu aferu do 2005 kada prodaje svoj udio zbog povratka u tajne službe. Od ubojstva pukanića postaje ministar i više u rh nikaj nije isto a remetinec se puni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije