Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šef hdz-a u zadru

Karamarko: Istina je, Dilber će biti šef Odbora za branitelje

tomislav karamarko (1)
Ivica Galović/PIXSELL
28.07.2012.
u 15:42

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko uoči radnog sastanka koji je u Zadru održao s koordinatorima HDZ-a iz dijaspore na kojemu se okupilo 60- ak hrvatskih iseljenika

- Pelješki most će se graditi i ne vidim zašto bismo sada od toga radili veći problem. BiH je naša prijateljska zemlja i oni će imati i siguran i kvalitetan pristup neumskoj luci . Ne možemo dopustiti da druga država odlučuje o sudbini tog mosta - rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko uoči radnog sastanka koji je u Zadru održao s koordinatorima HDZ-a iz dijaspore na kojemu se okupilo 60- ak hrvatskih iseljenika .

Prvi čovjek HDZ-a nije htio govoriti o novcu koji na stranački račun stiže preko donacija iseljenika, a medijske špekulacije da će Željko Dilber biti na čelu odbora HDZ-ove Vlade u sjeni, komentirao je riječima: -To je naš vrlo ozbiljan prijedlog i vjerojatno će se uskoro realizirati. Nakon što sam pobijedio na unutarstranačkim izborima, Dilber je ušao u HDZ, sada je i u županijskom odboru i vjerujem da će biti predsjednik Odbora za branitelje na nacionalnoj razini. Govoreći o politici vladajuće SDP-HNS koalicije nazvao ju je podjelom izborno-ratnog plijena i igranjem sa sudbinom.

 Mi smo depolitizirali MUP i ravnateljstvo policije, a oni nastoje ubaciti što više političkih podobnika na ključna mjesta u policiji. Pokušali su mijenjati zakon o policiji pa su dobili šamar od Europske komisije jer smo mi taj zakon uskladili kako bismo zaključili poglavlje 23 – rekao je Karamarko.

 

Komentara 75

JO
joso
20:15 28.07.2012.

a pokojni Ševa iz Noćne more navodno je bezecovan za ministra zdravstva

UT
utatica
21:34 28.07.2012.

karamarko forza!

VE
velikazmija
23:34 28.07.2012.

samo hrvati sa pedigrjom ostali u sdp--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije