Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Solomunsko rješenje

Karamarko Draperu progledao kroz prste

\'03.04.2011., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Savska 30, Zagreb  - Liga za prvaka, 3. kolo, Cibona - Cedevita. Draper Dontaye.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/3
27.05.2011.
u 10:32

Američki košarkaš cijelu je sezonu za Cedevitu igrao bez radne dozvole, koju je u četvrtak ekspresno dobio

Nakon pobjede nad Cibonom i prolaza u finale doigravanja za prvaka Hrvatske, Cedevitin razigravač Dontaye Draper nije ni znao da je sredstvo pozadinskog rata konkurentske Cibone s njegovim klubom. Četiri sata prije presudne utakmice u Cedeviti su zaprimili poziv iz policije kojim ih se upozorava na anonimnu prijavu protiv njihova glavnog igrača. Ubrzo je i među novinarima prostrujalo:

– Draper nema radnu dozvolu i policija bi mu mogla zabraniti igrati majstoricu.

Za problem je ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko doznao iz novina. Kako je upravo on dopredsjednik Cedevitina finalnog suparnika Zagreba, odmah se uključio u akciju. Ali ne u akciju eliminacije Drapera iz suparničkog kluba, nego ubrzavanja procedure dobivanja radne dozvole. Karamarko je bio odlučan da Draperu isposluje traženi dokument već isti dan jer nije želio da ga se povezuje s tom anonimnom prijavom.

>>Detalje o tome kako je američki košarkaš cijelu sezonu igrao za Cedevitu bez radne dozvole pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije