Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Karadžićeva kći: Nad pravdom se u Haagu dvije godine vrši silovanje

Sonja Karadžić-Jovičević
Foto: Reuters/PIXSELL
24.03.2016.
u 20:02

Karadžiću je danas izrečena presuda s kaznom od 40 godina zatvora, a proglašen je krivim po 10 od 11 točaka optužnice

Sonja Karadžić-Jovičević, kći Radovana Karadžića, komentirala je za BN TV da je njegova obrana uspješno dokazala da Republika Srpska nije genocidna tvorevina.  

Podsjetimo, Karadžiću je danas izrečena presuda s kaznom od 40 godina zatvora, a proglašen je krivim po 10 od 11 točaka optužnice, uključujući i genocid u Srebrenici.

- Ja ne želim u ovom trenutku ulaziti u političko obrazloženje u kojem je nadrobljeno sve i svašta, što je sramota za ovo Sudsko vijeće, ali želim kazati da je jasno da pravdi još uvijek nije dozvoljeno da vrati povez na oči nakon dvije godine silovanja koje se nad njom u Haškom tribunalu vrši - rekla je  Karadžić-Jovičević.

>> Karadžić će trunuti u zatvoru, ali njegova tvorevina će nastaviti živjeti

Komentara 25

DR
dragutinka
20:26 24.03.2016.

cudna neka vrijemena, "hrvatski mediji" daju vise prostora dzelatima nego zrtvama, tako da danas mozes da citas jauke kceri ratnih zlocinaca, ali malo o zrtvama (hrvatima i Bosnjacima koji su izgubili mnogo bez njihove krivice)

DR
dragutinka
20:30 24.03.2016.

tznam da su ovi komunisti i srboslavijski nostalgicari zalosni zbog osude karadzicu, ali dragi komunisti srboslavisti vi koristite hHrvatske portale sa www .hr

DR
dragutinka
20:28 24.03.2016.

molim vas "vecernji" prepustite ovakve vijesti onima u beogradu i genocidnom entitetu, a dajte nesto o kcerima zrtve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije