Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kap dobrote

Pomozite malom Svenu da pobijedi opaku bolest

Sven Jurković
Foto: Vedran Balen
05.07.2016.
u 15:10

Svaka donacija je dobrodošla, ma kolika bila – poručili su brodski volonteri

Brodski Volonterski centar pokrenuo je dobrotvornu akciju za teško oboljelog dječaka Svena Jurkovića iz Slavonskog Broda.

Šesnaestomjesečni Sven boluje od zloćudnog tumora u trbušnoj šupljini i na lijevoj strani bubrega, koji se brzo širi i napada koštanu srž.

Trenutno je na liječenju u Klaićevoj bolnici u Zagrebu. Građani koji žele sudjelovati u akciji svoje dobrovoljne priloge moći će ostaviti u dvadesetak brodskih obrtnički radnji, kafića i trgovina od danas (ponedjeljkak) pa sve do 4. kolovoza. - Molimo sve dobre ljude da pomognu.

Svaka donacija je dobrodošla, ma kolika bila – poručili su brodski volonteri.  Prijatelji obitelji na Facebooku su pokrenuli humanitarnu akciju kako bi se pomoglo roditeljima koji žele stalno biti uz svog anđela, pa zato moraju svakodnevno putovati na relaciji Slavonski Brod – Zagreb. -

Hvala svima koji su uz nas, svakog se dana molimo da naš mali borac sve prebrodi, izdrži i ozdravi – kaže Svenov otac Dražen Jurković.

Svi koji žele pomoći ovoj obitelji mogu to učiniti uplatom na Svenov žiro račun u Zagrebačkoj banci IBAN HR8923600003116895403, SWIFT: ZABAHR2X.

Komentara 6

MS
mare_split
15:56 04.07.2016.

Podatci, uredništvo i piskaralo! Gdje su podatci! Kome da uplatim? Dopunite ovaj članak i to pod hitno!

OS
osica
17:05 04.07.2016.

Nažalost, ovakve situacije bi trebala riješavati država preko svojih institucija. Rastužila me " situacija Šitum" , prestala sam donirati na slijepo. Država koja nema za bolesnu djecu hej ... ? Dajte osobu obitelji za kontakt : ime prezime, OIB ,ezime, OIB , broj računa . Bar jedanput mjesečno sam zvala Udrugu Hrabro dijete , a nakon "afere Šitum" izbrisala sam kontakt . Je li to bolesno dijete i tko je uopće dozvolio da ova slika ide u javnost ?. Poštedite djecu , ne tradite to.

MS
mare_split
18:55 05.07.2016.

VL, hvala! Kapnula je suza ... neka bude i vaša!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije