Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAC upozoravao

Kaos na autocesti: Zapalio se auto, ubrzo nastao i lančani sudar

HAK
21.06.2023.
u 15:07

Automobil se zapalio na autocesti kod Donje Zdenčine. Između naplatne postaje Demerje i čvora Donja Zdenčina dogodio se i lančani sudar.

Uoči za neradnog dana i produženog vikenda od jutra na hrvatskim prometnicama kaos. Kod Donje Zdenčine na autocesti A1 zapalio se automobil. "Prošao sam pored i jako je gorjelo. Vidio sam da su svi uspjeli izaći na vrijeme, neki kamion je kočio ali nisam vidio da li je stao i pokušao pomoć", ispričao je čitatelj za 24sata.

HAK javlja kako je na tom mjestu nastao i lančani sudar. "Prometna nesreća (lančani sudar 4 vozila) na autocesti A1 na 12+500 km između naplatne postaje Demerje i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika", napisali su i dodali: "Zastoj je i kolona do čvora Lučko, vozačima savjetujemo da koriste alternativne pravce." 

"Skršeno je bilo više vozila. Malo dalje je gorio i auto pa je možda zato došlo do sudara", ispričao čitatelj 24sata. "Zbog povećane gustoće prometa usporeno u koloni vozi se na DC1 kod Rakovog Potoka i Gornjeg Stupnika. Kolona vozila na riječkoj obilaznici na izlaznom kraku čvora UČKA u smjeru Istre i Opatije duga je oko 2 km", javlja još HAK.

VEZANI ČLANCI:

HAC je ranije upozorio na gužve u prometu. "Zbog nadolazećeg produljenog vikenda uoči Dana antifašističke borbe, očekuje se značajno pojačan promet na svim glavnim autocestovnim pravcima. Pojačani promet u smjeru Dalmacije i Slavonije očekuje se već u srijedu u popodnevnim i večernjim satima te u četvrtak tijekom dopodneva. Pojačani promet prema unutrašnjosti, odnosno povratak s destinacija očekuje se u nedjelju u popodnevnim i večernjim satima.

Zbog povećanog prometa na autocestama, na žalost se povećava i broj prometnih nesreća, stoga ističemo važnost odgovornog ponašanja u vožnji. Najčešći  razlozi prometnih nesreća su neprilagođena brzina, umor, nepažnja vozača ili vožnja pod utjecajem alkohola", rekli su. Cijelo upozorenje pročitajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije