Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANDIDATI PRELETAČI

Bivši 'seljaci' Hrg i Petir na listama s HDZ-om, bivši HSS-ov ministar Bajs promijenio četiri dresa i sad je na listi Fokusa

05.04.2024.
u 15:20

Mnogi se kandidati ponavljaju iz izbora u izbore. Ali, neki od njih pri tome mijenjaju i stranke s kojom se natječu. U odnosu na prošle izbore zbog poznatih razloga mnogi bivši SDP-ovci nalaze sa sada na listama Socijaldemokrata, a neki HDZ-ovci su na listama Domovinskog pokreta. No, kod nekih stranaka nema takvih čistih "pravila".

Komentara 4

MA
malosutra12
16:07 05.04.2024.

Imbecil bajs poželjan je na svakoj listi.

DO
Domi
16:52 05.04.2024.

Zar ima ijednog normalnog čovjeka koji prihvaća da mi je tip ala Beljak na čelu stranke? Pa nemaju ni 0,5% potpore. Ali zato se njihov capo dobro uhljebljuje! Žalosno!

DU
Deleted user
08:09 06.04.2024.

U nadnaslovu piše "Kandidati preletači"? Nije li to promašeno Hrg i Petirka su istjerani (ili otišli sami) iz normalne Hrvatske Seljačke Strenke , kad je rusofilni i jugonostalgičarski Beljak promijenio cijeli sustav vrijednosti te stranke. Pa dalje, Davorko Vidović? On On preletač? Pa njega je Peđa Grbin (koji gaji uvjerenja svoga strica što je u M. Lošinju pobio branitelje) istjerao iz SDP-a. Vidović je temeljni SDP, a ovi novokomponovani su samo deklarativne pričalice. U svari ovoma sada je jedino važno njihov položaj, fotelja i uhljebljenje u Sabor....Zato nije dobar naslov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije