Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva priča
Povratak na članak

Nakon 24 godine pronašao dječaka kojeg je upoznao u ratu: 'Hvala na svemu'

"Nije lako bilo biti čovjek u vremenu ratnog ludila, gdje je i tvoj život bio također ugrožen. Ali, za Justina to nije bio problem!"

Komentari 6

ZZ
zzz
18:10 20.01.2018.

Lijepa priča.

VL
KA
Kameni
17:28 21.01.2018.

Pa naravno, cemu trositi truda. Mogao ga je naci ili u Siriji ili u Svedskoj. Autobusima su sistematski skupljali Amerikanci muslimane iz Bosne i vozili u Svedsku iako Svedjani nisu imali nista sa ratom na nasim prostorima. Musliman po musliman , selo po selo. sada se svaki drugi u Svedskoj zove Muhamed. A eto mashala docekali su I bracu iz Sirije, sakrivenu u nepreglednim kolonama izbjeglica koje hrle ka toj skandinavskoj drzavi. Sad ih ovi sto su bili u Siriji zovu shupcima sto nisu tek prvo malo cakijama radili nakon Podrinja isto i po Siriji pa tek onda u Svedsku. Al pare ber ko prvi dodje. Mshalaaa.

VL
Avatar povjesnicar
povjesnicar
20:41 20.01.2018.

Nisam znao da je Kanada bila napadnuta i da je ratovala ???'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.