Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kanada
Povratak na članak

Kanadski premijer ispričao se zbog odbijanja židovskog izbjegličkog broda 1939.

Najavio je i da će njegova zemlja raditi više na zaštiti kanadskih židova od nasilja

Komentari 7

Avatar Observer
Observer
09:45 08.11.2018.

Ovaj liberalni fanatik se ispricava svima i svakome , pederima jer nekada nije bilo pederskih brakova, cak se ispricava islamistickim teroristima ako su morali u zatvor i pri tom im daje milijunske odstete, odkako je njegova vlada legalizirala drogu koja se sada u Kanadi legalno kupuje , ispricava se i drogasima koji su do sada nabavljali drogu na ilegalan nacin. Sve je ovaj lik okrenuo naopako !

VL
IG
igorl
08:26 08.11.2018.

Ovim putem zamolio bi turskog predsjednika Erdogana da se isprica sto su u 16. stoljecu turci napali tadasnje podrucje Republike Hrvatske. Takodjer bi molio da se nadje i isprica neki potomak dinastije Anzuvinaca za progon hrvata u 11. stoljecu. Hvala.

VL
Avatar Analytic
Analytic
14:38 08.11.2018.

Neka se isprica u ime generala McKenzie-a sa grupno silovanje Kanadskih "mirnih" snaga po Bosni i Hercegovini zajedno sa Srpskim snagama.,

VL
Avatar sindarela
sindarela
09:21 08.11.2018.

Sad samo da se naš premijer izvine za sve učinjeno zlo nad Hrvatima što nam je HDZ učinio od kasnih 80-tih do danas

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
08:25 08.11.2018.

Kanadski premijer ispričao se zbog odbijanja židovskog izbjegličkog broda 1939 a hrvatski premijer se još nije ispričao zbog pokušaja otimanja slovenskog mora u Piranskom zaljevu jer sve je rjeseno i odluceno sa pravednom presudom EU arbitraže.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.