Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE ZORAN KREŠIĆ

Kampanja mržnje i sijanja straha prema Hrvatskoj: Schmidtov izbor je slom Hrvata ili SDA

18.04.2023.
u 16:47

Od kada su objavljeni rezultati popisa pučanstva, a zatim i donesena presuda o hercegbosanskoj šestorki 2017., najveća bošnjačka stranka započela kampanju mržnje i sijanja straha prema Hrvatima proglašavajući ih izdajnicima, UZP-ovcima... te tako teško zagadila i odnose sa Zagrebom. Na takav način promatraju se svi potezi Hrvata u BiH jer je stvoren narativ da su oni neprijateljska strana.

Komentara 10

ZI
ziva__istina
17:36 18.04.2023.

Pomozi sirotu na svoju sramotu. Nastavak tek sliedi.

BA
bacenheider
04:35 19.04.2023.

Znade se tko je u Haagu svjedocio protiv Hrvatske i Hrvata u BiH i zasto je sestorka osudena. Takoder se znade tko je podrzavao skupove Sejdi!

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
21:56 18.04.2023.

Hrvati u Hrvatskoj nikako da shvate ako nestanu BiH hrvati nestat će i Hrvatska jer hrvati u BiH su strateška dubina RH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije