Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kampanja HOO-a za OI u Parizu 2024.

Kampanja HOO-a za OI u Parizu 2024.
19.12.2023.
u 14:22

Istovremeno svi uključeni u Igre

Uz svesrdnu potporu sportašica i sportaša koji će sudjelovati na XXXIII. ljetnim Olimpijskim igrama u Parizu od 26. srpnja do 11. kolovoza iduće godine, Hrvatski olimpijski odbor (HOO) velikom promotivnom kampanjom najavljuje najveći višesportski događaj današnjice.

Pod nazivom Istovremeno javnosti je odaslan podsjetnik da je Hrvatska, iako zemljopisno i brojem stanovnika mala država, istovremeno i velika sportska nacija čiji sportaši i sportašice u ekipnim i pojedinačnim sportovima postižu svjetski zapažene rezultate, pronoseći istovremeno ime svoje lijepe domovine diljem svijeta.

Kampanja, koju je osmislio poznati hrvatski dizajner Boris Malešević, ističe istovremenost kao poveznicu između svih natjecatelja, posjetitelja sportskih borilišta u Parizu i svih ljubitelja sporta diljem svijeta koji će uz TV-ekrane ili putem društvenih mreža u svakom trenutku biti u žiži sportskih zbivanja. Tako će i svi građani Hrvatske, ma gdje bili, moći istovremeno biti i gledatelji, i navijači, i sudionici tog prestižnog događaja.

Sportašice i sportaši, koji će se u svojim sportskim disciplinama na Olimpijskim igrama u Parizu boriti za najviše sportske dosege, istovremeno ovih dana na plakatima diljem Hrvatske pokazuju i svoju drugu stranu uspješnosti - od simbola hrvatskog sportskog ponosa, Sandre Perković, koja je istovremeno oličenje snage i vrhunske tehnike u „kraljici sportova“, ili svjetski poznate braće Sinković koji snažnim zaveslajima „i lijevom i desnom“ godinama kroče prema najsjajnijim odličjima, do uspješne maratonke Matee Parlov Koštro koja je istovremeno i olimpijka i hrvatska vojnikinja…

- Sportaši su uvijek bili naši najbolji veleposlanici, ne dvojim da će nam i u Parizu osvjetlati obraz - i sjajnim sportskim postignućima i uzornim ponašanjem - poruka je predsjednika HOO-a Zlatka Mateše.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije