Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja za predsjedničke izbore u SAD-u
Povratak na članak

Republikanci sada nude konglomerat čudnih likova


U trci su kršćanin, koji ne vjeruje, rasist, egzorcist, okultist...

Komentari 6

Avatar Lutkica
Lutkica
21:29 08.09.2015.

ahahaha..Rand Paul je rekao istinu,politika je nužno zlo i moraš se pomiriti s time

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:06 08.09.2015.

Ako Trump bude nominiran ispred republikanaca to ce biti onda otvoren put za Hillary. Nitko ne moze postati predsjednik ako nema potporu latinosa i zena. Crnci i onako ne glasuju za republikance.

VL
Avatar mason
mason
18:46 08.09.2015.

Donald Trump je jedan od najboljih kandidata u povijesti Amerike.Kome je bitno sto nije u crkvi u prvim redovima.Oni koji ga optuzuju da je rasista lazu ,covjek koji je rasista ne bi zaposlio crnca.Bogat=pametan.Za Huseina je upravu sve,najgori predsjednik u povjesti plus rasist.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.