Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zastrašujuće'

Kamion 'progutala' rupa duboka 10 metara, vozač se spasio

rupa kamion
Screenshot: World Chaos
17.03.2013.
u 21:40

– Čula se tutnjava i cesta se počela lomiti. U prvom trenutku mislio sam da je potres – rekao je vozač policiji te dodao da je potom kamion počeo propadati u rupu

Vozač u Kini našao se u vrlo delikatnoj situaciji kada se ispod kamiona koji je vozio otvorila oko 10 metara duboka rupa i "progutala" vozilo, piše World Chaos.

Najnoviji incident dogodio se prije nekoliko dana u kineskoj provinciji Yunnan. – Čula se tutnjava i cesta se počela lomiti. U prvom trenutku mislio sam da je potres – rekao je vozač policiji te dodao da je potom kamion počeo propadati u rupu.

– Bilo je zastrašujuće. Nisam mogao zamisliti koliko je duboka – kazao je vozač.

>>Umjesto loptice za golf u rupi pod zemljom završio – golfer!

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar commentator
commentator
11:09 18.03.2013.

17.03.2013. u 22:37h barjak je napisao/la: Bilo bi lijepo kad bi iznad naslova bila naznaka da je to dogadjaj iz Kine.!------------- ----Bilo bi i lijepo ali iznad svega bilo bi pošteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije