Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvlačenje novca

Kalmeta tužio sindikalca Mijata Stanića za klevetu, prvo ročište danas

Božidar Kalmeta
Foto: Filip Brala/PIXSELL
08.04.2014.
u 08:00

Prvo ročište u privatnoj tužbi koju je Kalmeta podnio protiv predsjednika Nezavisnog cestarskog sindikata zbog klevete održat će se danas na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu

Bivši ministar Božidar Kalmeta ostvario je svoje prijetnje da će tužiti sindikalca Mijata Stanića, koji ga je u više navrata prozvao da stoji na vrhu lanca izvlačenja novca iz cestogradnje. Prvo ročište u privatnoj tužbi koju je Kalmeta podnio protiv predsjednika Nezavisnog cestarskog sindikata zbog klevete održat će se danas na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Kalmeta traži da sud proglasi Stanića krivim, kazni ga sukladno zakonu i da on tu osuđujuću presudu onda objavi u dnevnim novinama.    

>>'Autoceste su rađene kao razvojni projekt i moraju ostati u državnim rukama' 

>>Kalmeta o blokadi Livakovićeve imovine: Država i institucije rade svoj posao

Komentara 3

KA
kafka
12:19 08.04.2014.

Prilika da Stanić pokaže i dokaže istinitost onoga što je rekao. Uspije li Kalmeta i banda oko njega su gotovi. To oni znaju i učinit će sve da prikažu stvari drugačije od onoga kako Stanić kaže i da 'legaliziraju' svoje postupke. Utjecajni su, život im je ugrožen i neće se suzdržavati od svakakvih prljavih igara tako da i rad suda može biti upitan.

Avatar Carrera
Carrera
10:52 08.04.2014.

zbog svega izrečenog taj je Stanić i zaslužio da ga sud kazni. bez dokaza je optuživao Kalmetu samo da skrene pozornost sa svojih djela u HAC-u, i sad će napokon dobiti po džepu.

DU
Deleted user
12:20 08.04.2014.

Mislim da njega čeka bar 30 godina zatvora. Te ceste ni po širini, ni po debljini asfalta ne odgovaraju onome na fakturi. A kolike se je provizije nakral, to samo dragi bog zna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije