Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Općinska vijeća

Kali i Kukljica: Listama načelnika dviju općina natpolovična većina

Izborno mjesto, ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
16.04.2023.
u 23:24

Liste na kojima je HDZ bile su na drugom mjestu. U Kalima zajedno s HSP-om osvojili su tri mandata, a u Kukljici predvodništvom Antonia Košćice došli su do jednog mandata

Prema prvim neslužbenim rezultatima za prijevremene izbore za Općinsko vijeće u Kalima na Ugljanu, Kandidacijska lista načelnika općine Brune Mišlova – Nezavisna lista mladih osvojila je pet mandata, potvrdila je Hini predsjednica Izbornog povjerenstva Ivana Festini. Zajednička lista HDZ-a i HSP-a, koju je predvodio Marko Kolega, dobila je tri mandata, a lista SDP-a i HSS-a jedan mandat. 

U susjednoj općini Kukljici, Kandidacijska lista načelnika općine Marina Boška osvojila je pet mandata, lista Hrvatske demokratske zajednice, koju je predvodio Antonio Košćica, jedan, a toliko je dobila i Kandidacijska lista grupe birača s Antom Borisom Martinovićem na čelu, rekla  je Hini predsjednica Izbornog povjerenstva Tina Perin Crnošija.

VIDEO: Prpošni i u kasnim 80-ima: Veselo proslavili 70. godišnjicu mature u Zagrebu ⁠

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije