Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kakvo opuštanje, ne budimo smiješni, gledajte Kinu nakon 70 dana!

Europa bi najranije polovicom lipnja mogla biti tamo gdje je Kina danas, no s obzirom na razmjere virusnog problema u Europi te druge faktore utjecaja, zaraza može jedino sporije jenjavati

Komentari 5

SP
SP
12:09 14.04.2020.

Nije stvar u tome da nema opuštanja, nego kako naći balans i prilagoditi se na nove životne okolnosti. Naravno da nemožes sve vratiti kao prije i pustiti ljude da se ponašaju kao i prije, ali isto tako nemožes držati svjetsku populaciju zatvorenu cijelu godinu. I na kraju krajeva što nakon toga, kako vratiti poslove, kako pokrenuti ljude... Nitko ne planira, svi samo reagiraju. Nemožes vječno printati novac i davati kredite svima. A na kraju krajeva što je sa drugim bolestima, kako će se svijet nositi sa posljedicama smanjenja životnog standarda? Depresija, alkoholizam, narkotici, bolesti zbog nemogućnosti održavanja osnovne higijene, glad, nedostatak pitke vode, beskućništvo, uvođenje represivnih i totalitarnim zakona, kontrola kretanja itd. Lako je sada kad smo na početku, zanima me koliko će ljudi izlaziti na balkon i pljeskati nakon što budu zatvoreni pola godine

VL
MR
MrGrickle
12:15 14.04.2020.

Piši kući propala vam corona. Za tjedan dana ide popuštanje mjera po cijelom svijetu. Ne zbog manjeg broja oboljelih već zato što u narodu kuha.

VL
KM
Kmicanakreku
14:55 14.04.2020.

Mene samo zanima zasto tkz novinari bez imalo sumnje vjeruju u laznu statistiku komunistickih drzava tipa Kine i Vijetnama?

VL
Avatar Damating
Damating
12:07 14.04.2020.

Ma...piši kući propalo.

VL
Avatar Krile102
Krile102
13:13 14.04.2020.

Drugim rijecima,znamo da nista ne znamo.Mozemo se zabarakadirati u kuce ,navuci vrecicu preko glave i cekati Godoa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.