Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE DRUŠTVA
Povratak na članak

Kakvi su Hrvati? Rastreseni, kreativni, ali i opasni

Rastresitost je riječ koja najbolje opisuje hrvatsko društvo danas: rastresitost kao potencijalni izvor kreativnih energija, ali i kao moguća opasna zona novih podjela i samodestrukcije

Komentari 5

Avatar rangojack
rangojack
19:34 16.02.2013.

Izvrstan clanak,autor je pogodio u sridu.

VL
M4
M470
13:56 16.02.2013.

Nije lijepo da autor ovog teksta imenuje gosp. Todorića uspješnim poduzetnikom kad cijela država zna kako su on i njegov otac došli do velikog novca. Svi znamo na koji način je gosp. Todorić sustavno uništavao ekonomiju ove države!

VL
CR
cronada
17:32 16.02.2013.

admin je izbrisao moj komentar, razumjem ga jer on mora raditi svoj posao. Tako se kod nas (skoro sve) nazalost i nasa stvarnost, sve sto je kriticna istina - i lose za ugled s tim pod tepih i teatar ide dalje. ;-((

VL
AN
anukto
22:25 16.02.2013.

Ovo je fenomenalan clanak! Vrlo odresit, objektivan i faktican. Kao Hrvat u Americi imam identicno misljenje o Hrvatima u Hrvatskoj: svi sve znaju a zemlja je u k*cu, svi se prave pametni ali rijetki su sposobni napraviti rezultate, i ponajprije, ljubomora, grozna ljubomora na sve one koji su bolji. Korupcija....strahovita korupcija. Umisljenost...gotovo patoloska umisljenost. Nazalost, Hrvatska je bila i ostat ce zemlja potencijala, koji se razvijaju samo izvan Hrvatske. A Hrvatskom najbolje upravljaju, stranci; tako je bilo kroz povijest, i tako ce biti nadalje.

VL
AN
anukto
22:49 16.02.2013.

Zalim samo sto u Hrvatskoj znam pametne i inteligentne ljude koji zbog sistema ili propadaju ili jedva krpaju kraj sa krajem, dok bi u Kanadi ili Americi prosperirali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.