Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Grmoja o Sauchi: Kakva slučajnost, baš sad!

Nikola Grmoja
Patrik Macek/PIXSELL
17.05.2017.
u 16:36

Napisao je i da očekuje reakciju USKOK-a

Nakon što je na zagrebačkom Županijskom sudu ukinuto rješenje o proširenju istrage protiv Tomislava Sauche u aferi "Dnevnice", na Facebooku se obratio Nikola Grmoja (Most). 

- Kakva slučajnost i neočekivani obrat. Tek desetak dana nakon što je zastupnik Saucha iznenadio čitavu javnost svojim glasom protiv opoziva ministra Marića, ukinuto je rješenje o proširenju istrage u aferi Dnevnice, napisao je Grmoja. 

Grmoja je bio jedan od najglasnijih kritičara ministra Marića pri izglasavavanju njegovog nepovjerenja, a odluku Županijskog suda u vezi Sauche povezuje upravo s time što je bivši SDP-ovac dao podršku HDZ-ovom ministru financija. 

- Proceduralna greška otkrila se baš u slučaju i u korist osobe koja je imala presudni glas u Saboru kod odlučivanja hoće li se spasiti osobu zbog koje je Andrej Plenković žrtvovao cijelu Vladu. Gospodin Saucha tada je rekao da zauzvrat nije dobio ništa, što bi odgovorio na isto pitanje da ga se upita sada, pita se Grmoja.

Napisao je i da očekuje reakciju USKOK-a te se pitao "hoće li netko odgovarati za to što je za novu točku u aferi Dnevnice staru istragu samo proširio, a ne otvorio novu?"

Politički tajnik Mosta je za 17 sati najavio konferenciju za novinare na kojoj će se vjerojatno osvrnuti na odluku Županijskog suda.

 

 

 

 

Komentara 33

BR
Brandfackel2
16:51 17.05.2017.

Valjda već i majmuni iz maksimirskog zoo vrta znaju da u Hrvatskoj ne postoji pravosuđe nego zemljom vlada udbaška hobotnica. Jedino Grmoja i njegovi ćuprijaši ne znaju što učiniti kada imaš ministarstvo pravosuđa j policije u rukama da to stanje popraviš!

PA
Patrizzia
19:26 17.05.2017.

Kada je Karamarko u svezi arbitraže iznio svoje mišljenje da bi bilo korisno pregovarati ,a ne suditi se , radi eventualnih troškova i to ne malih koje će Hrvatska morati platiti i kada izgubi arbitražu.Radi takvog mišljenja bio je podod nemogućim pritiskom mosta otići iz vlade kao najveći izdajnik nacionalnih interesa ,Sada kada je Petrov šurovao sa ruskim bankama , prijetio i Todoriću i Vladi ,sa 79 glasova iskazano mu je nepovijerenje to mostu nije značilo ništa .Eto toliko o njihovoj etičnosti .Ponašaju se vrlo zločesto i primitivno .Ono što sebi dopuštaju drugima pripisuju kao nedopušteni krimen ! Fuj za stršljene iz mosta !

DU
Deleted user
16:44 17.05.2017.

Inače je Grmoja jedan od stručnjaka opće prakse, tako da i o pravu sve zna. Čudno kako nije tu pogrešku primijetio dok je još bio u koaliciji, pardon suradnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije