Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi život u inozemstvu
Povratak na članak

Kako žive i snalaze se žene muškaraca koji su pobjegli od mobilizacije u Rusiji?

Otkako je u Rusiji počela djelomična mobilizacija, mnogi vojno sposobni muškarci pobjegli su u inozemstvo kako bi izbjegli da budu pozvani u rat protiv Ukrajine

Komentari 14

Avatar Bud Humski
Bud Humski
22:03 29.10.2022.

"Kako žive i snalaze se žene muškaraca koji su pobjegli od mobilizacije u Rusiji?" Pa, pitajte suprugu hrvatskog premijera... ona ima skoro identicno iskustvo...

VL
HA
HERCEGOVA@AC
22:04 29.10.2022.

Vjerovatno teže od onih kojih su pobjegli od mobilizacije u Ukrajini i uživaju na Jadranu. Split, Zadar, Rovinj ,Poreč, Umag ih je pun. Imaju i vlastite vozače. Zašto o tome ne priča Večernji? Ah da zbog sponzora.

VL
BR
Brankko
15:47 30.10.2022.

U Kazahstan rusijski državljani mogu bez putovnice, odnosno mogu s osobnom iskaznicom. Tako je otišao Aleksej, Darjin muž. A Darja je, u Rusiji, dala zahtjev za putovnicu. Pa može otići k njemu i bez putovnice -- ili hoće imati širi izbor zemalja. I oprez: i jedan i drugi rusijski dokument zovu se passport, ali je osobna iskaznica vnutrennyj passport, a putovnica je vnešnyj passport -- unutarnji i vanjski. Ne treba to brkati.

VL
DU
Deleted user
02:55 30.10.2022.

Bud humski je tu na zadatku da širi laži o premijeru, a komentari su mu rusofilski!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.