Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demografski izazovi

Kako zaustaviti iseljavanje: Dolazi nam sirotinja veća od naše da bi radila za nisku plaću

24.01.2023.
u 15:17

Neuređeno tržište rada i javne i državne institucije koje nisu servis građanima i u kojima ključ za zapošljavanje i napredovanje nisu isključivo meritokratska načela te sustav u kojem polovica građana u ime solidarnosti uredno plaća poreze i doprinose, a ostali samo gledaju kako će prevariti državu i sugrađane tjera mlade ljude iz ove zemlje

Komentara 60

Avatar fidelio
fidelio
15:31 24.01.2023.

Istinu ponekad ne zelimo cuti, ali... Zemlja je obecana onima koji ce se ploditi, mnoziti i sebi je podloziti. Nije obecana onima koji zele kupiti iPhone, ici na Havaje i gledati Netflix.

FZ
Fanto.zg
07:10 25.01.2023.

Pa što se čudite kad je prvo država največi lopov koji povlađuje poslodavcima da izrabljuju i potplačuju radnika , Prvo ga prijave na minimalac koji uredno isplačuju u zakonskom roku a razliku u kešu ili kroz neki drugi oblik olačanjaja , Drugo taj radnik kad ode u mirovibu ako ju doživi ima tako malu mirovinu da mora kopati po kontejnerima ili u pučku kuhinju otiči . I treče dmiceljni građanin je več trideset godina osoba drugog reda . Koje čudo iseljavaju se ? Pa moraju otiči ako žele dostojno živjeti.

BO
BorderGuard
16:27 24.01.2023.

Tako se pisalo i u npr Francuskoj prije 50 godina. No od onda do danas nista se nije napravilo, stovise danas Francuz sa krvnom slikom ostaje samo na papiru i povijesnim knjigama. Nista na ovom svijetu nije slucajno pa tako ni to. Sudbina Hrvatske i Hrvata kroji se u Davosu a ne Vecernjem listu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?