Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulov na rakitju
Povratak na članak

Kako su dvojica ribiča uhvatili grdosiju od 2,5 metara i 100 kila: 'Bili smo spremni, imali smo pribor. Nije slučajno došao'

Pecanje na Rakitju dugogodišnja je tradicija, a ribiča ne nedostaje. Kako kažu ribiči na jezeru se najviše love somovi i štuke, ali i druge ribe, što god zapne za udicu.

Komentari 4

GO
Goldstadt
20:54 03.08.2022.

Bravo za ulov a još veće BRAVO za puštanje !! u budućem lovu BISTRO !!

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
06:18 04.08.2022.

Ulov treba ili pojesti ili pustiti životinje na miru. Ovo je mučenje životinja.

VL
SH
shuljic50
22:05 03.08.2022.

To je kao da zabacite u Ribnjak,a sve znate što če se uloviti,lovite ribu na rjeci,savi,dunavu ili dravi,kao moj rođo Damir koji je na savi izvuko soma od 88kg,to je ribičija..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.