Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako su bivši udbaši i komunisti zarobili Hrvatsku

Koncem 80-ih šef Udbe Perković s dešperatnom vojskom uplašenih obavještajaca pokušavao je pronaći način da preživi pad komunizma

Komentari 3

MR
MrkiMedo
12:26 09.01.2014.

Bravo Drazene! Ta klika je ovladala medijima i omogucila mnogim tajkunima da se sve vise bogate. Stvorila je sloj ljudi "koje se ne smije dirati". Svaki tajkun je imao svog "kuma" koji mu je pruzao zastitu (vidi bivseg predsjednika). Cak vjerujem da je postojao nepisani sporazum izmedju kleptomanskog Sanadera i ove stare udbaske klike da se medjusobno ne diraju. Aktualna Vlada tome ocigledno ne zeli stati na kraj. Razumljivo je i zasto. Dok se ta udbaska gnijezda lustracijom (ne osvetom) zauvijek ne maknu iz svakog segmenta drustva, nece krenuti na bolje u Hrvatskoj. Bogu hvala, ima i pozitivnih snaga u Hrvatskoj, koje daju nadu (vidi gradonacelnika Metkovica, dr Markic itd.).

VL
ER
Erick
12:35 09.01.2014.

Tko je mogao krasti? Samo oni koji su imali one crvene knjizice I bili odani svome drugi Titi. Oni su unistili poduzeca prije privatizacije, tako su onda sto je ostalo poslije dobili za par kuna.

VL
HP
hrvoje penava
20:29 09.01.2014.

hrabri heroji Večernjeg Lista-puna usta udbaša, komunjara i srba.....2014 godine!!!!!!! udbaši su bili sa Tuđmanom, komunjare su prešle 90te u Hdz, a srba je oastalo jako malo nakon Oluje, večernjakovci na čemu vi izvlačite pare, pa gdje vam je odgovornostt prema čitateljima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.