Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasne prevare
Povratak na članak

Kako se obraniti od moćnih internetskih napasnika i kome se obratiti za pomoć

Taktike koje koriste kibernetički kriminalci postaju sve inovativnije i teže za otkriti. Učinit će sve što je potrebno da dobiju što žele - vaš novac i/ili bankovne podatke.

Komentari 2

MX
Mister X
11:42 28.10.2021.

Kako se obraniti od moćnih internetskih napasnika i kome se obratiti za pomoć- zna se njihovim nalogodavcima - sveznicima !!!

VL
SU
subara
17:17 28.10.2021.

Jednostavno ne treba koristiti internet i odmah ste spašeni, a svi ti koji su nasjeli na prevaru, to su pohlepni ljudi koji bih tuđu nesreću iskoristili da kupe nešto jeftino,samo zato što netko taj nema za gorivo, pa prodaje zlatni prsten za 20€.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.