Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ravnateljica USKOK-a

Kako se branio vozač zbog kojeg je Marušić dala ostavku

24.04.2023.
u 06:45

Utvrđenja suda o izrazito olakotnim okolnostima ne idu u prilog neprimjerenoj ocjeni Hrvoj Šipek o službeniku Ministarstva pravosuđa

Komentara 12

BA
bacenheider
08:20 24.04.2023.

Ako podnese ostavku odmah je sumnjivo i zasto je podnjela ostavku,a ako ne podnese ostavku odmah je sumnjivo zasto ne podnese ostavku.Cijeli tjedan vec citamo i slusamo o tome i to svi istovjetno o tome pisete i na tv objavljuete.Zar u ovoj drzavi nema vedrijih tema,nego o necijim ostavkama ili o mafijaskim obracunima.Po tim izvjescima u toj drzavi nista ne valja,a ja koji puno putujem po europi tvrdim da se u Hrvatskoj bolje zivi nego u mnogim kako si mi zamisljamo bogatijim zemljama.Kod nas se vec sve slavi,i ksd se vinograd obreze ili okopa pravise festa.Da se ne nebi se festalo,nego se ima i moze se i fala dragome Bogu da je tsk!!!

Avatar utunelu
utunelu
07:40 24.04.2023.

koji je razlog da sefica uskoka brani jednu nebitnu osobu kao sto je vozač'?Razloga mogu biti dva prvi jer joj je ljubavnik drugi da je ona razbila auto

TO
ToVuS
07:03 24.04.2023.

Iz pouzdanih izvora..soprostavila se Plenkoviću i morala je dat ostavku kakav vozač kakvi sudari..ali doće pravda na svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije