Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako je ‘uspavani Joe’ svojom neočekivanom ‘malom revolucijom’ odlučio promijeniti Ameriku

Nakon samo 100 dana u bijeloj kući Bidena već uspoređuju s Rooseveltom i Johnsonom

Komentari 8

NJ
Nježni
22:24 09.05.2021.

Daj malo propagande...

VL
NE
Neutralac
06:18 10.05.2021.

Ovo je teska globalisticka propaganda. Taj Biden je napravio same greske do sada. Inflacija, veliki porezi za sve, ovisnost o uvozu energije, otvorene granice, izmisljeni crnacki problemi, socijalisticko-marksisticke kulturoloske promene, korstenje antiifa terorista, jednoumlje, "cancel culture", itd itd... Za sadtd... Za sad gori i od Cartera....

VL
DU
Deleted user
05:31 10.05.2021.

Ako je tako lako davati ljudima bilijune, zašto uopće radimo? Sjedimo doma i zabavljajmo se, a neka nas vlade hrane i oblače. Baš me zanima kako to sve skupa završava.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
04:24 10.05.2021.

Ovo je najveca laz od svih. Bidena bas danas demokrati napadaju jer nije napravio bas nista od onoga sto je obecavao. Ne znam od kuda ideja da ga usporedjuju s FDR ili bilo kim drugim jer cijene i nezaposlenost vrtoglavo rastu. Graditelji posebno a i svi proizvodjaci otkazuju potpisane ugovore jer su cijene repromaterijala porasle i do 200%. Inflacija divlja. Na juznoj granici rijeke migranata, obucenih u brendiranu odjecu i s skupim mobitelima. Biden, odnosno oni iz sjene koji s njim upravljaju unistava USA. Ne znam zaso taj romac dela kaj dela, ali sve sto pise je dezinformacija.

VL
KR
Kresimir1975
22:58 09.05.2021.

Nemate srama nimalo? Pripremaju nam digitalni totalitarizam

VL
Avatar Peaky_Blinders
Peaky_Blinders
00:21 10.05.2021.

Drug Romac dere po "talking points"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.