Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako je tek V. Pusić reagirala na Milanovića, polaskanog od SKJ

Ako je saborska zastupnica Vesna Pusić bila zgrožena priznanjem Jelenića da mu je poziv u masonsku organizaciju imponirao, kako će tek reagirati na to što nam šef države nije priznao kako mu je prijedlog za prijem u beogradsku vojnu podružnicu SKJ “izuzetno polaskao”

Komentari 23

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
13:33 25.02.2020.

Ovo je bingo na kvadrat!!!!!!!!! Ujedinimo snage i nemojmo dozvoliti SDP da dođe na vlast!!!!!!!!!!

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
13:56 25.02.2020.

"Ako to nije promjena, onda to može značiti jedino da se Hrvatska još od komunističkih vremena nije promijenila." I nije se previse promijenila, sve te promjene su manje-vise kozmeticke prirode. Na vlasti se izmjenjuju lijevo i jos lijevije krilo SKH, sloboda govora je pod nesnosnim pritiskom... narocito kad protivnici establishmenta zele nesto reci, svi bivsi udbasi su se vrlo dobro snasli u novoj vlasti, isto tako i sav bivsi komunisticki kadar, ukljucujuci njihove potomke i ideoloske istomisljenike... Najznacajnija promjena je u tome sto se prije odlazilo po misljenje u Beograd, a sad se odlazi u Bruxelles, sto opet ne znaci da Beograd i dalje nema utjecaja na zbivanja u Hrvatskoj preko hrvatskih petokolonasa i vlastite vrlo razgranate i aktivne obavjestajne i kontraobavjestajne mreze...

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
16:15 25.02.2020.

Toliko o Milanovićevoj iskrenosti, korektnosti i karakteru. On je predsjednik s karakterom, jel' tako - lošim karakterom!!!! Ali, u Hrvatskoj državi takvi imaju bolju prođu.

VL
MA
Marina58
19:12 25.02.2020.

Za Seksa znamo kao i za veliku vecinu vidjenijih clanova hdz a, ali bas me zanima da li je Plenkija tko to pitao.

VL
Avatar joshan
joshan
15:31 25.02.2020.

Nazalost vecina HR gradjana su politicki nepismena i naivna,pa je ovakvima poput Milanovica lako doc na vlast. Da je HR normalna zemlja SDP bi bio zabranjen,jer to nije nikakva nova stranke,nego je pocetkom 90-ih samo promjenila ime iz KPH u SDP a sad se predstavljaju kao neki moderni Europski socijaldemokrati,pa i sam Milanovic je u predizbornoj kampanji spominjao godine prije dolaska "demokracije"kao mracno doba. Ali sta ces,kakv narod,takva i vast..

VL
HA
hacker385
00:23 26.02.2020.

U JNA je bilo pravilo nisi mogo biti cato ako nisi cinkario druge vojnike zapovjedniku jer je cato uvjek bio vojnik od najveceg povjerenja odan Jugi I SKJ

VL
DU
dubrix
13:25 25.02.2020.

Bingo!

VL
HA
hacker385
00:16 26.02.2020.

Zalosno je da nekadasnji KOS od JNA a sada tajne sluzbe Srbije jos uvjek neke HR gradane drze na vezi a neke I ucjenjuju

VL
MA
Marina58
19:09 25.02.2020.

A da li je Plenkovic bio u SKH?

VL
FN
Fr@njo
14:43 25.02.2020.

ovi antifasisticki fasisti danas , gori su od one kamilice iz krajem 80tih god. u demokracijama zapadno od Karavanki , ta fasisticka zgadija bila bi po prismotrom sluzbi za cuvanje ustavnog poredtka . Drugu Basti treba oprostiti za taj hir iz mladosti..

VL
SK
skupiduša
17:20 26.02.2020.

Naša nacija je bolesna i nema joj lijeka, kada se još danas propituje tko je bio član SKH, kada se zna da je to bila jedina stranka u bivsoj državi i da su i mnogi hdzovci još i danas na zavidnim funkcijama, bili članovi te Partije. Samo budala moze poželjeti da su svi pomrli, nestali, skupa sa svojim bliižnjim. Tko bi onda danas živio u Hrvatskoj?

VL
KA
karlodrago
20:32 25.02.2020.

Milanović nas je sve prevario a Škoro na je izdao što mu je namjestio izbore.

VL
JA
Jania
09:15 26.02.2020.

Slažem se da je nedopustivo što je Milanović lagao, ali ne msilim da je zatrovan totalitarnom ideologijom. Budimo realni: zar itko misli da je takva osoba bila pravi zatucani komunist? Knjižica mu je trebala samo radi karijere.

VL
Avatar balen
balen
12:55 26.02.2020.

Koje gluposti od članka! Pa u starom sustavu postojao je SK kao jedina organizacije koja je trebala biti vodeća snaga društva. U tom smislu u SK su ulazili u pravilu najsposobniji ljudi. Točka! Da bi mijenjali i kreirali društvenu zbilju išli ste u SK. Naravno, uz karijerističke i slične pobude. Ali ista stvar je i danas. I danas imamo , uglavnom HDZ-ovsko, jednoumlje. Ali stvar je danas gora za one u HDZ-u zato što imaju mogućnost izbora, za razliku od prošlog sustava. Autorica zanemaruje činjenicu da do sada nismo imali predsjednika koji nije bio član SK. Naravno da isključujem tragikomičnu predsjednicu.

VL
PU
pusporty
19:46 25.02.2020.

laskavu titulu člana SKJ i da je Hrvatska 2020. izabrala tog bivšeg pristašu jednoumlja za predsjednika Republike? Ukoliko me sjećanje još služi još je predsjednika takvih bilo.Prvi takav hrvatski predsjednik sa laskavim članstvomu u SKJ bio je i uz toto i najmlađi Titov general JNA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.