Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako je Plenković ustao u obranu žena od rada nedjeljom

Koje li sreće za poduzetnika raditi u jednoj od najsiromašnijih zemalja EU još siromašnijih radničkih prava u kojoj su žene, njih 80-ak tisuća u trgovini, spremne za uglavnom bijednu plaću raditi prekovremeno i nedjeljom!

Komentari 5

Avatar CarolKO96
CarolKO96
10:19 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

VL
GE
Gensoman1000
16:00 26.05.2020.

U zapadnom svijetu na blagajnama premo vikenda rade djeca za radno iskustvo i dzeparac ili rade automati. Samo u socijalistickoh hrvatskoj se skoluje 4 godine za posao na blagajni.

VL
LL
lijepa_li si
14:22 26.05.2020.

valjda je to priča, ne jedina o bučnoj manjini i tihoj većini. ništa dodati, ništa oduzeti.

VL
SO
Sotona
14:09 26.05.2020.

Znam pišem zbrda i zdola slaba mi škola ali istene tu ima pa kad vidite dosta toga i štima ...

VL
SO
Sotona
14:08 26.05.2020.

Kako je Plenković ustao u obranu žena od rada nedjeljom.. Kako je ustao zašto je ustao jer je do sada cijelo vrijeme spavao dubokim snom bezbrižnika.. i Ja sam odavno ustaoi shvatio daleko više od pospanca . Kako je sebgrabizam dobro društvo pod oduzet nika ... Koje nam život svima oduzimaju da šljakamo svo do kraja Žene su mlađe od muškaraca u braku obično .(Naravno pametni su i nih "urvnopravili" sistematski jako mudro ! sa manjim zaradama zna se ! ) Kada starkelja ide-ako doživi mirovinu sa 67 godina baka mora još da šljaka obično 7 godina jer je toliko i mlađa u prosjeku . Pa ništa i nemaš od mirovine... Sjediš doma kuhaš spremaš i brineš se o unucima dok stara šljaka da dođe do bijedne mirovine . Onda si star i bolestan i znaš šta te čeka od doktora do doktora ako si uopće još tu ....Kako je Plenković odjednom samo onako ustao ali to je sve zar ne ustao u obranu žena- muškarčina prava jadne rade doma i cijeli tjedan i onda naravno ekspoloatcija l kapitalizam zakonodavac ih usreči da rade i još nedjeljom i subotom ? Kao kod zločinca Tita ako se pravilno pita ? Ali zato je lova tu a ne kao nekada stnovi zabadava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.