Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dragi otačbeniče'
Povratak na članak

Kako je mali Imotski lobirao u Monarhiji: Pronađena originalna pisma Tripala i Perića

‘Eto dokle dodjosmo. Za osobne hire žrtvuje se i narodni probitak…’

Komentari 4

DU
Deleted user
06:27 16.11.2020.

vizionarstvo hrvatsko srbskih koalicija je vjecno ...evo i u 21.st hrvatsko srbska koalicija hdzejaca i sdssovaca vlada hrvatskom i blagostanje se vidi na svakom koraku....na najvise se ogleda u iseljavanju hrvata...protiv monarhije a za ujedinjenje svih juznih slavena ??? traje i dalje..

VL
SL
slavenZadravec
07:28 16.11.2020.

" ... ogled i preslika zbivanja u cijeloj tadašnjoj Hrvatskoj." Dosta čudna tvrdnja kada se zna da Imotski tada nije bio u Hrvatskoj. Dapače, bio je dio drugog dijela dvojne monarhije.

VL
FR
Framenews
01:13 16.11.2020.

Vidi čuda moj matane

VL
FR
Framenews
01:11 16.11.2020.

Vidi čuda,moj matane

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.