Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jozo Pavković
Povratak na članak

Kako je hrvatski boksač ušutkao zviždanje bh. himni i postao senzacija

Budu li Hrvati prednjačili u gradnji europske BiH, imaju izgleda nakon omražene himne “Hej Slaveni” preko “Intermezza” doći do “Ode radosti”. Put od trnja do europskih zvijezda Beljo je već prošao. Treba ga slijediti...

Komentari 37

MA
malitrn
12:55 20.10.2015.

E bravo diferencijal' vidi se da imaš pameti.hercegovačka banka,erotel,leutar,aluminij,sve su to primjeri "europske budučnosti" koja je od bih hrvata a i rh hrvata napravila sluge stranaca.evo sad nam stiže nova islamizacija iz te divne "europske budučnosti".zato beljo baš si bez pameti seljo.

VL
RI
Rizlman
13:31 20.10.2015.

Zašto bi Hrvati trebali podržavati tu umjetnu tvorevinu u kojoj im se sustavno oduzimaju sva ljudska, građanska i nacionalna prava? Malo je muslimanima bilo to što su Hrvate etnički počistili s prostora srednje Bosne i to nakon što su im Hrvati dva puta prije toga i dva puta poslije toga spašavali gole glave, nego sad Hrvate sustavno obespravljuju, ne dozvoljavaju im pravo na jezik, na televiziju itd. Međutim, taj unitarni koncept koji guraju muslimani će u toj maloj jugoslaviji doživjeti istu sudbinu kao i unitarni koncept koji su u onoj većoj jugoslaviji gurali Milošević i njegovi sljedbenici. Naravno da to ovaj boksač ne razumije, vjerovatno je dobio dosta udaraca u glavu u karijeri pa su mu se malo pomiješali pojmovi.

VL
DI
diferencijal
12:24 20.10.2015.

E moj Jozo :D beha, hrvati predvodnici, europska budućnost i slične budalaštine. BiH je umjetna tvorevina i grobnica naroda, treba je raskovati a i sama će se urušiti čim popuste potpornji sa zapada. A Hrvati u njoj su svakako ispušilii pored ostalog i zbog sličnih budalaština poput ove u kolumni.

VL
NO
novabila
16:47 20.10.2015.

Gospodine Pavkoviću slijedite vi Belju i Europski put a nas Hrvate ostavite da živimo svoj život u kojem nema licemjerstva i šupljaka i zamolio bi gospodu iz Večernjeg lista da nas poštede komentara ovog gospodina i njegovih gluposti.

VL
DI
Diosiario
13:48 20.10.2015.

Kod BiH je odavno sve jasno. Ili treći entitet i federalna/konfederalna država ili raspad iste sekunde čim protektori dignu ruku od protektorata. Treće nema.

VL
ID
idijot
12:20 21.10.2015.

E moj Lucio, kako misliš "ne volim(o) vas ni mi ovdje?" Ko vi? Valjda šaka jada koja je jedino glasna na internetu, koja konstantno pljuje po Hrvatima iz Hercegovine. Vidiš, ja živim u Zg-u vec 15godina i nikada nisam doživioio ni najmanju neugodnost po tom pitanju.. Mozda ima i onih koji me mrze, ali oni su tihi, i radje ce bas kao i ti, istresti svoje raznorazne frustracije(pitaj Boga od čega) na tastaturi.. I kako to misliš nikada Hercegovac ne može biti gradjaninom RH? Ja imam putovnicu SVOJE Hrvatske od kad sam se rodio, i to mi ti niti itko drugi ne može oduzeti. O podršci u nogometu mi se neda, smiješan si..

VL
CO
cope
05:08 21.10.2015.

Jozo kao I uvijek okrece vodu uzbrdo.Valjda je boksac iz BiH a po nacionalnosti je Hrvat.

VL
JV
Josip_V
19:39 20.10.2015.

Pravi Hercegovac,sigurno su mu uzori Stanko Colak, Drago Colak. Ivan Lasic, i mnogi hercegovci

VL
DU
Deleted user
13:28 21.10.2015.

Emoj Beljo dali je ijedno intoniranje Hrvatske himne u Sarajevu proslo bez zvizduka od strane dobrih bosnja

VL
NV
Nijaz vukovije
09:44 23.10.2015.

Beljo je primjer kao se postaje "čovjek" i kako se treba ponašati jedan evropejac koji na svu sreću živi na Balkanu i to jednoj prelijepoj zemlji koja se zove BiH. Bravo Beljo održao si veliku lekciju navodnim vođama i voždovima koji se busaju u prsa, onima koji su sve uzeli od države, aa istu Državu konstantno pljuju i blate. Lekcija iz morala i etike, došla je u pravo vrijeme uz poruku da uspjehu nisu prepreka ni "BiH država, kao ni zastava i himna. Ovakav događaj samo je "čudo" za one koji ne žele da vide stvarnost, koji zatvaraju oči pred nagomilanim problemima, fasadirajući oronule fraze u oje i sami ne vjeruju. Napokon izašlo je u javnost i ono što godinama pokušavaju da sakriju kvazi političari, da mali običan čovjek ima svoje mišljenje koje se znatno razlikuje od oligarha koji su na vlasti. Trebali još šta spektakularnije da se desi, da shvatimo da smo i mi ljudi, dio evropske civilizacije i kulture, a ne demorodačka plemena koja treba da se iskorijene. Beljo još jednom svaka čast na ljudskosti koju si pokazao, kao sportista i kao čovjek. Sa takvim radom redom i disciplinom uz Božiju pomoć okrunit ćeš se svim titulama u boksu, a najveću i najtežu titulu osvojio si. "Postati čovjek svakako najveće je priznanje koje ljudski rod može osvojiti. Bravo..

VL
EL
elvedin25
21:39 20.10.2015.

Kapa do poda Beljo, živ nam bio !

VL
EL
elvedin25
21:50 20.10.2015.

Svako ko BiH ne osjeća svojom domovinom, može istu napustiti ne jednom od 83 granična prelaza, svi su operativni 24/7.

VL
LU
lucio2
00:14 21.10.2015.

Bravo Beljo, to je Hercegovac kojeg bi mogao voljeti. A svi ovi koji ne vole vlastitu zemlju i gledaju prema nama (Hrvatskoj), znajte da vas ne volimo ni ovdje. Nikada Hercegovac ne moze biti gradjaninom RH koliko moze gradjaninom BH. Ne treba nam vasa podrska u nogometu, drzte se svoje zemlje!

VL
TF
tony.franzz
12:59 20.10.2015.

Razmisljajmo primitivno.

VL
LS
Lepi.S
12:48 20.10.2015.

Tamo je davno nažalost rečeno zbogom pameti... Jad i bijeda nažalost sve sje.ali Amerikanci... I ono malo ljudi pobjeglo u Zagreb da glasaju za HDZ

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.