Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUKA SKEPTIČNA
Povratak na članak

Kako izmijeniti ZKP, a da nitko u postupku ne bude zakinut

Suci i odvjetnici suglasni su da Hrvatskoj treba novi Zakon o kaznenom postupku, no upozoravaju da je pravo na zahtjev za izuzeće sudaca, koje Bošnjaković namjerava reducirati, 2012. proširio Ustavni sud.

Komentari 2

I1
ing-12345
06:27 10.01.2019.

U Hrvatskoj treba uvesti suđenje pred porotom sastavljenoj od 12 običnih građana kao u SAD. Jedino na taj način može se eliminirati ova totalna korupcija u trulom hrvatskom pravosuđu koje se zove krivosuđe.

VL
BA
bambi
10:48 10.01.2019.

mislis da se nemora procesuirat ni jedan slucaj u kojem se spominje anemija,,ili mozda kujundzic a kamoli onaj postenjak kuscevic,,?? ili da se ne mogu sankcionirat "slucajni propusti" druga bozinovica?? naravno mislim na istrage u vezi sdp-ovih "prijatelja")))ili npr one pljacke u mupu,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.