Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako izbjeći ponavljanje grešaka američke borbe protiv terorizma nakon 9/11

23.10.2023. u 22:35

Dobro je da se staje na kraj nepodnošljivoj lakoći ubacivanja zla

Komentara 1

HU
huhuhu
22:40 23.10.2023.

Pravi sukob nije među nacijama. Ovo je sukob Deep State-a u nacionalnim državama prema običnim građanima. A Izrael je izgleda odabran još davno , davno prije kao nositelj novog svjetskog poretka, i danas nitko ne smije ništa niti reći protiv njih niti propitkivati njihovu ulogu. Znamo da je Izrael nosioc novog svjetskog poretka u obliku tehnokratskog feudalizma i transhumanizma , znamo da stoji iza 9/11, iza korone , znamo da želi pokrenuti III svjetski rat , znamo da stoji iza svjetskih bankara, znamo da želi nametnuti novi digitalni monetarni sustav i zabraniti gotovinu. U principu, zapravo, ovo su sukobi između bankarskih masonskih loža koje su bore za pravo i moć kreiranja novca iz ničega (kao što su bili i prvi i drugi svjetski rat). Jedini pravi način borbe protiv njih je robna razmjena ili anonimna decentralizirana kripto valuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije