Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako će se na kraju izbora ponašati Pupovac i njegov SDSS ovisi o pobjedniku

11.03.2024. u 07:20

Za razliku od manjeg broja političkih analitičara koji taj savez smatraju poželjnim jer bi, kako vjeruju, trebao ostvariti hrvatsko-srpsko pomirenje i trajno stabilizirati odnose Zagreba i Beograda, mnogi ga nazivaju neprirodnom koalicijom iza koje se krije obična trgovina.

Ključne riječi

Komentara 7

OP
Ocvali pupoljak
08:41 11.03.2024.

Koalicija s Puparom je već dogovorena. Cijena između ostalog je 40 velokosrpskih centara po Hrvatskoj. Zato je on tako tih i smiren.

Avatar Denis_Plamenac
Denis_Plamenac
08:30 11.03.2024.

Izborni sustav u kojem privilegirani zastupnici ravnopravno odlučuju o tome tko će sastaviti vladu udar je na demokraciju, poništavanje i ponižavanje volje ionako slabo zainteresiranih hrvatskih birača. Mi se kao narod ne bunimo dovoljno protiv toga. Hrvatska treba biti jedna izborna jedinica, a ako netko želi biti privilegiran morao bi pri ulasku u sabor prihvatiti i neka ograničenja. Zbog ovoga i krađe referenduma o promjeni ni mrtav ne bih glasao za HDZ.

Avatar Cokolinda
Cokolinda
11:25 11.03.2024.

drug Pupbodi hdz i domoljube...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije