Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Kakav ulet! Bušio gume na autima žena da bi se s njima upoznao

šuplja guma, probušena guma
Goran Jakuš/PIXSELL
22.04.2013.
u 11:09

Harada je uhvaćen nakon što je jedna od žena kojoj je pomogao zamijeniti gumu ispričala tu priču svojoj prijateljici koju je također prevario

Japanac Yoshihito Harada na neobičan je način pokušao privući pozornost žena. Ovaj 25-godišnjak, naime, probušio je više od 1000 guma na automobilima koje su vozile žene, a sve to da bi s njima mogao započeti razgovor, piše msn.com.

Zbog bušenja guma završio je na sudu gdje je priznao sve što je činio.

Mladić je od travnja 2011. do prosinca 2012. godine gume bušio koristeći odvijač ili neki drugi oštar predmet. Na sudu je objasnio kako je to radio kako bi lakše mogao prići ženama. Kada bi se žena vratila do automobila, mladić bi počeo razgovor riječima "Izgleda da je probušena. Dopustite da vam to sredim" te bi nakon toga tijekom razgovora razmijenio broj sa ženama.

Harada je uhvaćen nakon što je jedna od žena kojoj je pomogao zamijeniti gumu ispričala tu priču svojoj prijateljici koja se našla u istoj situaciji pa su žene posumnjale da je riječ o prevari i obavijestile policiju koja je provela istragu.

>> Ne znate kako doći do brojeva djevojaka? Pogledajte ovaj trik!

>> Tajne šarmera: galebove su stigle godine, a kako to rade mladi?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije