Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sučeljavanje

Kakav šef treba HDZ-u? Prvo sučeljavanje HDZ-ovih kandidata

'SPECIJAL OBZOR 22.02.2012., Zagreb - Politicar Darko Milinovic, kandidat za predsjednika HDZ-a. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Foto: 'Jurica Galoic/PIXSELL'
1/4
14.03.2012.
u 21:12

U prvom od tri sučeljavanja sučelit će se Kujundžić, Milinović, Milošević i Prgomet. Sadašnja šefica odbila je sudjelovanje u debati, a njen protukandidat Tomislav Karamarko otkazao je dolazak.

Kakav predsjednik treba HDZ-u? Svoj odgovor dati će četvorica kandidata za novog predsjednika najjače oporbene stranke Darko Milinović, Milan Kujundžić, Ivan Domagoj Milošević i Drago Prgomet, i to na prvom sučeljavanju u organizaciji Večernjeg lista, Media servisa te uz medijsku potporu televizije 24 sata.

Iako je na sučeljavanje pozvano svih šestero kandidata za novog predsjednika HDZ-a, sadašnja šefica odbila je sudjelovanje, a njezin protukandidat Tomislav Karamarko otkazao je dolazak.

– Unatoč velikom interesu javnosti i medija, mišljenja sam kako su sučeljavanja kandidata događaji koji bi se ponajprije trebali odvijati unutar stranačkih okvira i biti događaj za članove stranke, a ne predstava za širu javnost – objasnio je Karamarko razloge odustajanja.

Sučeljavanje se održava u četvrtak i prvo je od ukupno tri, koliko će u organizaciji Večernjeg lista, Media servisa i televizije 24 sata biti održano do izbornog sabora HDZ-a 20. svibnja u KD "Vatroslav Lisinski". Ako do tada broj kandidata za novog šefa HDZ-a poraste, dat ćemo i njima priliku da sudjeluju u debatama.

I dok je tema današnje emisije "Kakvog predsjednika treba HDZ", tema sučeljavanja u travnju bit će "Predsjednik HDZ-a budući premijer".

Zadnje sučeljavanje održat će se prije izbornog Sabora, a na njemu će kandidati otkriti svoje programe za HDZ i odgovarati na pitanja kako vide budućnost stranke. Prvu debatu vode Mila Čerina i Tihomir Ladišić. Što su kandidati rekli, gledajte u 18.30 sati na 24 sata TV-u, slušajte u informativnim emisijama Media servisa te čitajte u Večernjem listu.

Komentara 37

MI
milton
21:34 14.03.2012.

Da si imala u glavi ne bi se nikad ni upisala.

A9
A*9
21:40 14.03.2012.

Mesićevi igrači izbjegavaju sučeljavanje. Ništa čudnoga.

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
21:31 14.03.2012.

ovakvu maskeradu nije radio čak ni glupavi sdp na svojim unutarstranačkim izborima!!! iščlanit ću se iz HDZ-a, jer ovo stvarno više nema nikakvog smisla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije