Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritike HDZ-u

Kajin: Vlast kao mehanizam za mažnjavanje novca

'unu . .zagreb. . . 05,10..2009. suceljavanje predsjednickih kandidata ive josipovica,andrije hebranga,damira kajina,nadana vidosevica i vesne pusic na debati studenata nacionalove novinarske akademij
'boris scitar/vecernji list'
16.10.2010.
u 11:29

Ako pravosuđe služi vlasti onda je to uvod u izvanredno stanje i strahovladu - komentirao je Damir Kajin.

Ako pravosuđe služi vlasti onda je to uvod u izvanredno stanje i strahovladu jer to znači da je dovoljno da te optuži netko na vlasti pa da postaneš državni neprijatelj, kazao je danas u Puli Damir Kajin komentirajući Polančecove navode da je mu je Šeks odredio kaznu.

- Ako je to istina, to je sumrak pravne države. Hrvatsko pravosuđe mora biti autonomno kako se ne bi u Hrvatskoj ponovila 71. godina - naveo je.

O aktualnom trenutu u HDZ-u, on smatra da se vodi bitka za ostavštinu HDZ-a, između Jadranke Kosor i Šeksa s jedne strane te Sanadera s druge.

- Međutim jednako su odgovorni za Hrvatsku bez perspektive Jadranka Kosor, koja snosi političku odgovornost, i Sanader , koji je vjerojatno i kazneno odgovoran - kazao je Damir Kajin.

Zamjerio je Jadranki Kosor jer se bavi samo HDZ-om.

- Kako ona ne vidi da nije nikada imala izborni legitimitet i da bez njega ne može voditi državu? - poručio je IDS-ovac i dodao kako HDZ više ne okuplja ideologija, nego gola borba za vlast.

- Ova vlast, koja se raspada, kao i HDZ, izgradila je mehanizam za mažnjavanje novca, opelješivši državu do kraja - ocijenio je Kajin.

Komentara 10

Avatar jovanhovan
jovanhovan
12:37 16.10.2010.

Moj Kajine, najgore je kada lopov predbacuje lopovu. Uskoro će i o ovom gospodinu na svijetlo dana lijepe i poučne priče.

Avatar comparator
comparator
13:36 16.10.2010.

Nije važno što se kaže nego tko to kaže.

Avatar puky
puky
12:30 16.10.2010.

... stvarno mi u HDZ-u ne znamo što ćemo od muke kad vidimo ovu \"elitnu\" alternativu - pijanog kajina, olinjalu pusićku, lopinu i ubojicu iz bahata čačića, lopova jakovčića, lopova linića, glupo Lepog Caneta, metilja stazića, baju jurjevića, \"lepoticu\" milanku, maru partizanku ... ... o lopovima lakos priča no se svojij istarskih ne može nekako dosjetiti ... njegov \"šef\" hoda poput budaletine po Europi i uvjerava sve na koje naiđe kako on nije lopov već njegovi županijski pročelnici ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije