Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi slučajevi

Kajin o drogi u Istri: Policijo, što radiš

Damir Kajin
Patrik Macek/PIXSELL
02.09.2014.
u 16:07

Posebno je Kajin naglasio problem droge u Istri napominjući da su nedavno otkriveni slučajevi dilanja povezani sa zaposlenima u Lučkoj kapetaniji i porečkoj gradskoj upravi

Saborski zastupnik i predsjednik Istarskih demokrata Damir Kajin u utorak je iz Pule poručio počasnom predsjedniku IDS-a Ivanu Jakovčiću da "sjedne na prvi avion za Dortmund" i podvrgne se detektoru laži kako bi demantirao investitora Georga Lista čije su tvrdnje da su Jakovčić i Branko Curić tražili pola milijuna eura za projekt pola u Motovunu, na poligrafu potvrđene kao istinite. Kajin je ponovno ustvrdio da se u Istri štiti IDS-ov kriminal pa je prozvao čelnike DORH-a i USKOK-a , premijera Milanovića i predsjednika Josipovića da svojim "nečinjenjem" doprinose da se problemi u Istri ne rješavaju.

Posebno je Kajin naglasio problem droge u Istri napominjući da su nedavno otkriveni slučajevi dilanja povezani sa zaposlenima u Lučkoj kapetaniji i porečkoj gradskoj upravi pa je i to povezao s IDS-om rekavši da prednost pri zapošljavanju u Istri dobivaju ljudi iz narko miljea. Kajin je ustvrdio i da je Abdel-Majed Abdel Bary, britanski reper L Jinny, osumnjičen za egzekuciju novinara Jamesa Foleyja u Siriji, bio više puta u Puli.

- Trebao je, da nije imao preča posla oko ubijanja, nastupiti i na ovogodišnjem Outlook festivalu u Štinjanu. Džihadovce dovodimo na Outlook, na kojem se uredno pojavljuje i vrh pulske gradske vlasti na čelu s gradonačelnikom i predsjednikom IDS-a Borisom Miletićem, dok za Pula Film Festival nema vremena - rekao je Kajin uz upit : Policijo, što radiš.

>> List prošao na poligrafu - govorio o reketu u Istri

Ključne riječi

Komentara 7

US
U sridu
22:43 02.09.2014.

Kajinu neces ti dugo,zamjerio si se kriminalcima od vlade do Istre,zelim ti srecu u rijesavanju ovih problema iako se politicki ne slazem stobom.

45
456
17:16 02.09.2014.

Kajin je istarski Robin Hood. Zagovara pravdu, poštenje i slobodu govora. Nažalost kasno je došao do nekih saznanja, a nesretna smrt Martine Duras bila je kap koja je prelila čašu. On 2 puta tjedno ima presicu, svaki put nove stvari a pravosuđe stoji i ništa se ne događa. Užasno!

C0
cos 01
22:24 02.09.2014.

Zaista se javila moralna vertikala društva.A do jučer, dok ga nisu izbacili, IDS je bio nešto najpozitivnije što se Istri, i to uvijek na prvom mjestu, ali i Hrvatskoj moglo dogoditi.A o njegovoj vjerodostojnosti najbolje govori opredjeljenje za povlaštenu saborsku mirovinu.Ali briga njega on se je osigurao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije