Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI KANDIDAT POZIVA

Kajin: Bandiću, Vidoševiću i Primorče, objavite svoje financijere

Damir Kajin
Arhiva VL
08.12.2009.
u 13:58

Nikad, kaže Kajin, nije u neke izbore uneseno više novca nego u ove izbore. Stoga poziva predsjedničke kandidate Bandića, Vidoševića i Primorca da obznane svoje financijere ako žele izbjeći sumnju u prljav novac.

Iza bivšeg premijera Ive Sanadera ostao je bankrot države. No došlo se još jednom na moje. Ako se to dogodi, a svi putovi vode do bivšeg premijera, to znači da ovi postupci neće stati samo na njemu, nego će otići dalje do nekih predsjedničkih kandidata, a onda je i revizija pretvorbe moguća - zaključak je ideesovca Damira Kajina koji se na svojoj izvanrednoj konferenciji za novinare osvrnuo i na pozadinu predsjedničkih izbora.

Nikad, kaže Kajin, nije u neke izbore uneseno više novca nego u ove izbore. Stoga poziva predsjedničke kandidate Bandića, Vidoševića i Primorca da obznane svoje financijere ako žele izbjeći sumnju u prljav novac. On osobno će, kaže, potrošiti svega 125 tisuća kuna za pet spotova na televiziji. Toliko, kaže Kajin, Vidošević, Bandić i Primorac potroše dok se obriju.

- Prljavi novac u kampanji gori je od klasične korupcije. Želi zavladati institucijama da bi sebe sačuvao i državu iskorištavao. - kaže Kajin koji smatra i da komercijalne televizije igraju prljavu igru i pita se tko stoji iza njih.

- Po njima neovisni predsjednički kandidati ne smiju proći, a neovisni smo mi bez novca. Proći će oni koji podržavaju hrvaske trupe u Afganistanu, arbitražni sporazum sa Slovenijom - napominje Kajin.  

Dodaje i da, ako Hrvatske želi naprijed, treba demontirati politiku Ive Sanadera. Poruka bivšeg premijera stranačkim kolegama da ne "diraju" Vidoševića, Primorca i Bandića nije dobra, kaže Kajin, za Hrvatsku jer ona pokazuje da je to izbor kapitala i organiziranog kriminala. 

- Mesićeva izjava da USKOK treba ispitati glavnog "maga" posljednja je Mesićeva pomoć Hrvatskoj i poziv da se svi trgnemo - kaže Kajin.

Komentara 24

WE
webber17
16:40 08.12.2009.

Prvi put se slažem s Kajinom... NEka ta bagra objavi svoje financijere... jaooo

ST
stripi
18:23 08.12.2009.

zanimljivo da baš Kajin želi maknuti vojsku iz Istre i time oslabiti strateške položaje. Pitam se za koga je taj Kajin?

Avatar bok
bok
14:24 08.12.2009.

Kajin nije kandidirao jer ozbiljno misli da ce netko uopce za njega glasovati, nego samo da bi malo prezentirao egotrip i blatio, sirio pesimizam, bacao ljude u bed itd. Taj tip je totalno destruktivan. Bas me zanima tko stoji iza njega, tko ga financira i tko ce ga placati kad ispane iz politike jer kad tad budu ljudi sjeverozapadne Hrvatske konacno shvatili koju igricu igra on, njegovi partijski drugovi...i krugovi iza njih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije