Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NovaTV mora platiti 30.000 kn Škari

Kada se smije objaviti optužba protiv moćnika?

02.07.2022.
u 08:53

Prema HND-u, presuda suca Zaninovića opasan je presedan za slobodu govora i novinarstvo

Komentara 6

Avatar Hrvatska_U❤
Hrvatska_U❤
10:08 02.07.2022.

Prvo sud digne optužnicu, a onda vi, tako bi trebalo biti. U protivnom, da je vas pustiti, vi bi dizali optužnice kako vas se plati, a ideološki dizali bi ih svaki dan protiv svakog tko nije "levo". Penjali bi see po terasama, plašili djecu, zaskakali prvašiće... nema kraja vašoj bezobraštini protiv svega što se ne klanja "zvezdi". A da ne spominjem koliko bi vi proizveli "Aleksandri i Milica"...

Avatar Mudlin
Mudlin
16:55 02.07.2022.

Hrvatsko novinarsko društvo bi trebalo znati da nitko nije kriv dok nije PRAVOMOĆNO osuđen. Postoji tkzv. presumpcija nevinosti i NE mogu se iznositi osobni podaci na temelju pretpostavke nekakvog novinarčeka, najčešća zbog njegovih osobnih interesa. A presude donose sudovi, ne novinari. Za suca treba položiti i neke ispite, za ove druge, ha ha... Vidljivo je to vrlo često.

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
09:47 02.07.2022.

Slika ovog hadezeovog intelektualnog giganta, velikog zavodnika i moralne vertikale govori više od milijardi riječi. To je slika i prilika HDZ-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?