Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO SLIJEP I 100-POSTOTNI INVALID
Povratak na članak

Čekić jedini kazao da je kriv pa opisao što se događalo prije premlaćivanja Mikuljana

Prema riječima Čekića tučnjavi u Vinkovcima prethodila je tučnjava od prije nekoliko dana koja se dogodila u Rokovcima, u vrijeme tamošnjeg kirbaja, kada su on, Culej i Miškulin dobili batina od desetak osoba iz Rokovaca i Retkovaca

Komentari 9

CL
Clock
15:15 11.02.2021.

Koliko se sjećam isti ovaj portal kao i svi drugi su pisali da je culej mikuljana udario bocom, da ga je cipelario dok je ležao, da je on zadao udarac, da je on inicijator i organizator tuče. Što sada, činjenica je da je bio tamo, ali to je sve za što ga se može teretiti,. Znači sada culej ima puno pravo podići sudske tužbe protiv svih portala koji su prenosili neprovjerene informacije. Treba malo pogledati komentare kojima je bio izložen a vjerujem i putem Facebooka,. Sudjelovanje u tuči, samo za to što su bili tamo. Čitajući ovaj tekst uočljiva je razlika između predhodnih novinarskih članaka i ovog današnjeg. Culej nije bio prisutan kad je zadan kobni udarac. A još neki dan mikuljana priča da su ga cipelarili dok je ležao. Svi mogu lagati ali snimak nadzorne ne. Treba čim prije pustiti snimak nadzorne kamere, pa da se svi uvjerimo što je istina.

VL
Avatar foton 99 88 73
foton 99 88 73
19:52 11.02.2021.

..Čekić je određen da pusti probni balon okrivljenih da se vidi reakcija obrane

VL
BA
Barbasmora
17:24 11.02.2021.

Pa culej je pristojan dečko dio HDZ mladeži i kao takav sigurno je nevin! A neki se ponašaju kao da Jugo Balkan postoji...iako samo je zavjera jugo komunjara!

VL
DU
Deleted user
20:59 11.02.2021.

Razgovarao s nekim i ovaj mu naravno hrabric dosao iza leda i udario ga krvnicki najjace po sred glave gdje lubanja ne stiti tako jako. Naravno da se ne osjeca krivim, taj ionako nema ni osjecaj krivice, a ni nikavi moralni integritet, a empatiju lol to necu ni spominjati.

VL
Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
14:45 11.02.2021.

Znači Culej će se izvući ne okrznut.A dečko iz siromašne obitelji će ostati invalid.Vidim da ga stari voda ko neku bakicu izvitoperenog lica.Krasna država.Fino ste se izborili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.