Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kad se mnoge glave ohlade, postaje jasno da je Tuđman bio pravi čovjek u pravom trenutku

Osnutak države, obrana od agresije, dobivanje rata, to je iznad svega! Povijesne su se okolnosti poklopile da smo imali Tuđmana, i pad komunizma, i tektonske promjene u svijetu, i baš je dobro da se rodio prije sto godina

Komentari 5

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
21:58 16.05.2022.

Što vrijeme više odmiče, oni koji pošteno tragaju za istinom sve više cijene ono što je.napravio u tim okolnostima. Hamdija nije u stanju niti puno jednostavnije probleme danas riješiti. A o njegovim prerhodnicima da ne govorim.

VL
BA
bacenheider
10:34 17.05.2022.

Ima nas puno svjedoka tog vremena i koji znademo sto se desavalo.Novinari i pojedinci jos uvijek j... kozu o 200 bogatih obitelji,a Joza Manolic na saborskom povjerenstvu je jasno izjavio da je Tudman u jednom neformalnom druzenju izjavio da Francuskom upravlja dvijestotinjak obitelji,a u pilece mozgove to nemoze uci.Francuska je 15puta veca po stanovnistvu od nas i zasto bi onda nama trebalo 200 bogatih obitelji,dosta je trideset.Nasa je tragedija da nam na sveucilistima predavaju profesori tipa Jakovine,Klasica,Puhovskog.

VL
DU
Deleted user
23:23 16.05.2022.

reci to jakovini ili onom čudnovatom klasiću

VL
ST
Stipan
22:20 16.05.2022.

Pročitajte knjigu, Vrana oko istine pa će vam puno toga biti jasno-.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.