Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU - IVAN ZVONIMIR ČIČAK

'Kad sam izašao iz zatvora, radio sam kožnu galanteriju i živio od toga. Kod mene je jedno vrijeme radio i Budiša'

19.12.2021.
u 16:25

Ja sam dobar krojač. I to u koži. Kad sam izišao iz zatvora, radio sam kožnu galanteriju i živio od toga. Imao sam veliki pogon. U vrijeme kad su me ponovno uhapsili, 1987. godine, kod mene je radilo šest bivših političkih zatvorenika. Uhapsili su me tobože zbog utaje poreza, kaže Ivan Zvonimir Čičak

Komentara 20

VA
vadis1
16:46 19.12.2021.

Bio sam u Splitu sudijonikom Hrvatskog proljeca, tada smo to zvali MASPOK. Bili smo idealisti, trazili smo vecu individualnu i nacionalnu slobodu. Ali smo nazalost shvatili da se komunisticki sistem ne moze mijenjati, on se je jedino morao rusiti.

TO
tomotomo
19:47 19.12.2021.

Kaže Čičak, "i Račan bi stvorio Hrvatsku" , možeš mislit, jna bi nas pregazila ko plitak potok, sa kojim oružjem bi se branili, onim kojeg je dao da ga jna uzme!

BA
banini
17:36 19.12.2021.

Seronja koji se preseravo kao student- prorektor vozeći se u autu sa službenim vozačem. Neka pojasni u kakovoj odori s kakovim oznakama je dolazio na dinamov stadion itd.. Takovih kao on bilo je tisuće samo nisu se toliko guraki i producirali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije