Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srbija

Kacin: Sotonizacija T. Nikolića je neeuropska i nedemokratska

'29.04.2010., Porec - IDS organizirao Medjunarodnu liberalnu konferenciju Hrvatska prema EU - liberalni pristup. Jelko Kacin.  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL'
'Dusko Marusic/PIXSELL'
28.05.2012.
u 15:25

Rezultate izbora priznao je Bruxelles, isto trebaju učiniti i druge političke elite, rekao je šef izaslanstva Europarlamenta za jugoistočnu Europu

Potpredsjednik izaslanstva Europskog parlamenta za jugoistočnu Europu Jelko Kacin stao je u obranu novoizabranog srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića, prenose Nezavisne novine. "Sotonizaciju" Nikolića, koji je izložen kritikama zbog svoje radikalne političke prošlosti i izjava, Kacin je nazvao "apsolutno neeuropskom i nedemokratskom".

Kacin je ustvrdio da bi, kao što je rezultate predsjedničkih izbora priznao službeni Bruxelles, to trebala učiniti i svaka druga politička elita kako bi dokazala da je u svom djelovanju proeuropska. Također je rekao da je Srbiji za pregovore s EU potrebna stabilna vlada te da to što su ekstremno desne stranke ostale izvan parlamenta pokazuje da će on biti proeuropski orijentiran.

Komentara 30

ĆA
ćaćaća
16:18 28.05.2012.

kako kacin brani burazera:))

PR
Protivcenzure
16:20 28.05.2012.

daj kacin kako sotonizirati sotonu molim te!!!! nevjerojatna je ta euro politika...na konja im navučeš ošišano ovčje krzno i to za njih postane ovca!!

BG
BG
15:41 28.05.2012.

sada se stvarno vidi da je bilo unapred sve dogovoreno. Zato Radikali i nisu presli cenzus a razbili su ih sa Dverima. Kao da pred evropom ispadnemo cool i demokratski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije