Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA DONESENA U VRHU STRANKE
Povratak na članak

Jurković otpao, poznato s kojim kandidatom HDZ ide na župana Darka Milinovića

Jurković: To je logična odluka jer je Ernest Petry u vodstvu organizacije. Oni koji preuzimaju vođenje, preuzimaju i odgovornost

Komentari 13

JW
Jim West
20:56 20.02.2021.

Milinović je bio lički grof dok je bio u HDZ-u. Onda je HDZ srušio proračun, izazvao nove izbore i pobijedio. HDZ osvaja Liku i da im je kandidat čimpanza.

VL
BI
bikica7
20:23 20.02.2021.

Od Pašalića do HNS-a pa do HDZ-a, lipo.

VL
ČR
črnamatizemla
20:25 20.02.2021.

O, u ovoj uzbornoj sezoni važno je zvati se Ernest.

VL
PA
penelopea_aa
20:15 20.02.2021.

Znate li dragi gradjani sto vam je porucila masovna zlocinica, SS-ovka, nacista, serial killerka Adolfa Merkel na summitu G7? Veli prljava qurava sto se ne pere decenijama i sto se sva usmrdjela i ucrvala pola vijeka na fotelji. Veli ,, citiram , da: - "Bitka protiv pandemije neće biti dobivena sve dok se i posljednja osoba na svijetu ne cijepi"- Zamislite bolesne nacisticke qurve? A kako ona to nacisticka qurvetina zna? Pa zna qurva zato sto su njeni nacisti okotili to biolosko oruzje kojim su obajvili rat ljudskome rodu. Zamislite psiho/serial killerke, sve dok se POSLIJEDNJA osoba na svijetu ne cijepi nacistickom vakicinom. I mala djeca i novorodjencad, sve ce vam ona nacisticka qurva procijepiti? Ako ovo morbidno nacisticko ludilo nije za uvaliti u stoj za mljeveno meso, samljeti i baciti pasima ne znam sto je? Kakvi su ovo morbidni umovi sto udisu isti zrak sa ljudima na planeti zemlji, zasto njih jos nitko nije ubio?

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
21:41 20.02.2021.

HDZ koji je u koaliciji sa Srbima u saboru , istu stvar ce napravit i u Lici , a onda ce i u Gospicu kao Glini Srbin biti dogradonacelnik , pa ce po inerciji , umjesto branitelja i HDZovaca pocett zaposljavanje pobunjenika i Srba u drzavne firme , uprave parkova i slicno , Hrvati ce naravno nastavit iseljavat

VL
MI
Mircen
20:32 20.02.2021.

Ovo je manje važno. Ima nešto nažalost puno važnije: Komparativnom analizom domobrana i šestojanuaraca, vrlo jednostavno se uočava jedna bitna činjenica. Dok domobrani svojim djelovanjem u pravilu sve svode na manifestaciju emocija i folklor, šestojanuarci dijanetralno suprotno! Oni sustavno i bez prekida, vrlo pažljivo i proračunato grade ciglu po ciglu. Uzimaju svaku ključnu funkciju koja otvara nove mogućnosti za vlastite ciljeve. Ideolozi i vođe su im često psihijatri. To nije slučajnost. Ako Sabor ne učini ključne primjene i postavi manjine na mjesto koje im pripada, nitko više neće zaustaviti prosrpski pokret i inicijativu. (ovaj citat star je godinu dana, a u tih godinu dana svjedočimo neviđenom nasilju s Peđom Grbićem na čelu u Vukovaru... blago rečeno...)

VL
SP
speed208
10:17 21.02.2021.

kad je vaganje?

VL
DM
drazen.muhvic
20:35 20.02.2021.

Ono kada si u ZG u talu sa Mikijem, a u Lici sa bajkerom, tada ni ne moraš imati ozbiljnog kandidata na izborima...

VL
DU
Deleted user
13:48 21.02.2021.

od dva zla izaberi manje

VL
SP
speed208
22:21 21.02.2021.

boljeg namate a losijeg ne mozete naci.....

VL
DU
Deleted user
20:48 20.02.2021.

Neovisno novinarstvo u uljuđenim zemljama tretira kandidate jednakopravno. Prvo demokrata Dadu predstave profi fotom, a Petrya urede fini negativno. Drugo ne pitaju kome je Petry odbio služiti, poznatom poštenjaku Sanaderu, a u HDZ se vraća odlaskom Dade, Vase i ostalihih velikana. S druge strane Dado, moralna vertikala, vodi sastanke SKOJ-a pod Titovom slikom, služi Dr. Ivi Sanaderu, a sad glumi nekakvi izvorni HDZ. Zbog takvih likova HDZ upravo danas neki stigmatiziraju. Moja Liko “lipo” razmisli

VL
ST
Stipan
22:53 20.02.2021.

Odvratni lički medvjed.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.