Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO UZORU NA ESCOBARA
Povratak na članak

Juričan predlaže BIH: Dozvolite Mamiću da si sam izgradi i plati zatvor

Mamić će tu vašu odluku s oduševljenjem prihvatiti i još malo nagraditi vaše državne službenike. Dobar je čovjek! A vama će u BiH ostati luksuzni zatvor da u njega smjestiti još kojeg poduzetnika i dobrotvora, takvih vam u Hrvatskoj ne manjka, navodi poznati redatelj.

Komentari 6

MX
Mister X
11:42 26.03.2021.

Što su se družili sa mnogima pa i sa Mamićem a tko to nije ? Usput a zašto ne‘ Gdje je to kada bilo zabranjeno da se druže sa bilo kime; tko je na slobodi i ima visoke funkcije ucije u ovoj državi ? Tko je poslije bio proganjan kažnjavan zbog toga ? Kako znamo gdje je problem svaki čovjek je nevin dok mu se ne dokaze krivica i ne bude pravomoćno osuđen . Koji sudac se je družio sa njim nakon pravomoćne presude gdje za to dokaz ?

VL
MX
Mister X
11:16 26.03.2021.

sve fini gosponi smo Mamić im je lopina blago bolesnima .....

VL
ID
ID72
10:12 26.03.2021.

Ovaj članak mi je osvježio dan.... naša država izgleda puna dobrotvora i vjernika 😂😂

VL
LL
lijepa_li si
13:04 26.03.2021.

jeli dariJo dobiva poticaje sad kad je izgubio domaćina na kojem je paratizirao?

VL
DS
ds
12:31 26.03.2021.

Jurican se zajebaje,neka pazi nije mu Mamic Bandic.Vec je i vrijeme da fasuje batine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.